De pupil van de week: Teus van Amstel

Algemeen, Pupil van de Week — Gepubliceerd op 04 juni 2022 16:20 door Willem Bardoel

Directe degradatie is voor De Zwaluw nog altijd niet afgewend. Rode lantaarndrager Toxandria wist de vorige competitiewedstrijd te winnen. Daardoor kan de voorsprong van De Zwaluw ten op zichte van de Rijkevoortse club, die drie punten en vijf doelpunten bedraagt, nog altijd goed gemaakt worden. Als De Zwaluw minimaal een punt haalt, dan gaat het sowieso de nacompetitie in. Bij deze laatste officiële thuiswedstrijd is Teus van Amstel.

Teus' favoriete voetballer is Barcelona-speler is Frenk de Jong. Zijn favoriete voetbalclub is PSV uit Eindhoven. Bij De Zwaluw 1 is Niels Coenen volgens JO8-verdediger Teus de beste speler. Teus verwacht dat De Zwaluw op tweede pinksterdag een plekje in de nacompetitie veilig speelt.

Teus van Amstel
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8
Op welke positie speel je? Verdediger