De amateurvoetballoterij

Algemeen — Gepubliceerd op 17 juni 2021 19:20 door Willem Bardoel

Wederom zit een voetbalseizoen er zo goed als op. Helaas was er nog steeds een virus dat het normale leven bijna volledig lamlegde. Voetballen in wedstrijdvorm, duels uitvechten, juichen na een doelpunt, balen na een gemiste kans en spelen met publiek langs de kant. We hebben het dit seizoen zo weinig mogen beleven, maar er komen betere tijden aan! Gelukkig konden we wel trainen en aan het einde van het seizoen zelfs onderling voetballen.

Voor ons als vereniging was het een zwaar seizoen. De kantine is namelijk amper open geweest, waardoor onze opbrengsten flink daalden. Mede door jullie steun en die van sponsoren hebben we ons dit seizoen nog aardig kunnen redden.  

Loterij
Om als vereniging toch nog wat extra’s te kunnen verdienen in deze moeilijke tijden, heeft de KNVB een amateurvoetballoterij in het leven geroepen. Met deze loterij kunnen leuke prijzen gewonnen worden en steun je onze club extra voor de toekomstige verbouwing van de kantine. 

Van ieder verkocht lot, €2,50 per stuk, gaat liefst 80% (dat is dus € 2,00) naar de clubkas. Naast een groot aantal mooie prijzen die de KNVB beschikbaar stelt, zijn er nog meer leuke prijzen te winnen via onze vereniging.

VIP-behandeling
Eén van deze prijzen is een speciale VIP-behandeling tijdens de eerste thuiswedstrijd van De Zwaluw 1 van het nieuwe seizoen. Deze prijs is voor de persoon die de meeste loten koop. Dus met het kopen van loten voor onze voetbalclub maak je extra kans op prijzen en steun je de vereniging. 

Zorg dat je meedoet aan de Amateurvoetballoterij en steun onze club!

De Loterij loopt tot 12 juli 2021 dus bestel snel je loten en doe mee. Loten kopen kun je via deze site. Hier kun je ook meer informatie vinden over de te winnen prijzen: https://amateurvoetballoterij.nl/club/de-zwaluw

 

« ga terug
Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Spar Boere Van Alem Fotografie Security Art Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Atlantic Power