Das J&S Elektro Schwalbe Toernier afgelast

Algemeen — Gepubliceerd op 30 juli 2020 10:00 door Anne Menting

Door de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus heeft de organisatie moeten besluiten om het Schwalbe Toernier niet door te laten gaan. Onder de huidige omstandigheden is het praktisch niet mogelijk om een toernooi te organiseren waarbij voldaan wordt aan alle geldende richtlijnen. Daarnaast stond het toernooi bekend om het gezellige feest na afloop. Deze afsluitende feestavond was ook onmogelijk te organiseren. Daarom heeft de toernooi-organisatie met pijn in het hart moeten besluiten om het toernooi niet door te laten gaan.

Dit betekent dat het eerste lustrum van het toernooi uitgesteld moet worden en volgend jaar gevierd wordt. We hopen dat we alle teams die voor dit jaar op hadden gegeven om aan het toernooi mee te doen, volgend jaar kunnen begroeten. Zodat we er samen weer een geweldig toernooi en feest van kunnen maken.

Een verdrietige doch vriendelijke groet,

Organisatie Das J&S Elektro Schwalbetoernier

« ga terug
Kapsalon Annemarie Evelien Atlantic Power Security Art Autoservice VDB Spar Boere Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn