Dankwoord aan onze sponsoren

Algemeen — Gepubliceerd op 27 december 2020 16:40 door Anne Menting

Het zijn moeilijke en onzekere tijden. Het coronavirus is nog altijd niet onder controle. Ook voor ons als voetbalvereniging is het in deze tijd niet makkelijk. Daarom zijn wij extra blij met de volwaardige steun die wij krijgen van onze sponsoren. Want ook zij hebben het in deze onzekere tijd zeker niet makkelijk.

Tijdens de gehele crisistijd heeft geen enkele sponsor ons de rug toegekeerd en dat vinden wij als vereniging bewonderingswaardig. We kunnen niet zonder onze sponsoren en wij willen hen dan ook bedanken voor de onvoorwaardelijke steun aan onze mooie club. Enkele lopende contracten zijn tijdens de coronacrisis zelfs verlengd en verbeterd. Denk hierbij aan de nieuwe sponsordoeken van Wilfred Hofmans Interieur Keukens en Renovatie, Spar Boere, Bistro-Bar-Hotel De Bankier, Van Berkel Deuren, Aben Reclame, Hoveniersbedrijf Freek Derks, Peter Graat Tuinontwerp en Advies, De Smul cafetaria en lunchroom, Bouwbedrijf Kerstens, VDB Autoservice, Marni Fruit, CP Tuinen, Prijs Projecten en Sport 2000 Van Neerven.

Ook hebben we enkele nieuwe sponsoren morgen verwelkomen: Peter Graat Tuinontwerp & Advies met een sponsordoek op ons hoofdveld. CafeDie2 en Wood ’86 Timmerwerken en Dakkapellen, zij sponsoren vanaf dit seizoen een seniorenteam en hebben tevens een reclamebord/doek op ons hoofdveld laten plaatsen. De veteranen zijn door Bouwbedrijf Kerstens en Multifeed BV in het nieuw gestoken. We zijn ook zeer verheugd dat twee bedrijven, Bistro-Bar- Hotel De Bankier en Van Berkel Deuren, bereid zijn gevonden om de gehele jeugd te sponsoren.

Via deze weg willen we nogmaals al onze sponsoren bedanken. Samen komen we door deze moeilijke periode. We wensen jullie een goed maar vooral gezond 2021. Blijf gezond en we hopen jullie snel weer op ons sportpark te mogen ontvangen.

Sponsorcommissie VV De Zwaluw

Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Security Art Kersten Assurantiƫn Evelien