Corona gooit roet in het eten bij jeugdactiviteiten

Jeugd — Gepubliceerd op 15 november 2020 14:00 door Willem Bardoel

Vanwege alle maatregelen rondom Corona, gaan een aantal geplande activiteiten voor de jeugd de komende periode niet door. Nadat al eerder door de KNVB alle toernooien in de zaal in de winterperiode zijn afgelast, hebben we nu ook besloten om ook het Wintertoernooi met Achates, VV Heijen en Vitesse niet door te laten gaan. 

Ook het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi daags na de kerst zal niet op de manier zoals we dat gewend zijn doorgang vinden. We zijn nog aan het bekijken of er alternatieven zijn om onze jeugd op een verantwoorde manier iets anders te kunnen bieden die dag. Dat horen jullie later. Ook de Sint en zijn pieten zullen dit jaar onze kleinste voetballers dit jaar niet bezoeken op het sportpark. 

Vervelende beslissingen - die het bestuur met pijn in het hart genomen heeft - maar hopelijk kunnen we deze tradities volgend jaar gewoon weer oppakken!

Tekst: Janneke Fransen, jeugdbestuur

« ga terug
Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Evelien Security Art Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport