Competitiehervatting met topper

Senioren — Gepubliceerd op 18 januari 2019 20:15 door Willem Bardoel

De eerste wedstrijd voor De Zwaluw 1 is direct een belangrijke wedstrijd. In Velp staan namelijk nummer een en nummer vier van de ranglijst tegenover elkaar. Als De Zwaluw niet wint, kunnen de titelaspiraties (tijdelijk) de ijskast in. Over ijs gesproken, de voorspelde vorst is natuurlijk wel een grote bedreiging voor het doorgaan van deze wedstrijd.

De Zwaluw 4, hekkensluiter in de competitie, kwam tot dusver slechts zeven maal in actie. In theorie zijn er dus nog veel punten te behalen. Tot dusver slaagden de mannen van Bert Fransen daar nog nauwelijk in. Maar een mager puntje werd er behaald. Toxandria 4 is echter wel een tegenstander die mogelijkheden bied. De Rijkevoortse tegenstander kwam in tien wedstrijden niet verder dan zeven puntjes.

Na het kampioenschap en de promotie van vorig jaar, handhaaft De Zwaluw VR1 zich netjes onderin de middenmoot van de hogere klasse. De tegenstander waarmee de dames vorig jaar mee in strijd waren om het kampioenschap, is komende zondag de opponent. En opnieuw zijn de twee teams aan elkaar gewaagd. De Zwaluw staat namelijk achtste, terwijl DSV VR1 op de negende plek staat.

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijd.

Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Security Art Spar Boere Hoofdsponsor