Clubman Leo de Wit overleden

— Gepubliceerd op 30 november 2022 21:45 door Tim Hendriks

Deze week bereikte vv De Zwaluw het droevige bericht dat Leo de Wit is overleden. Leo werd 81 jaar. Leo is de vader van Zwaluw 4-speler Jeroen de Wit, en voormalig Zwaluw-5 speler en rustend lid Leon de Wit. Daarnaast is hij trotse opa van onze jeugdspelers Lars en Elin de Wit.

 De meeste mensen kennen Leo de Wit binnen onze club als 'Leo van de lijnen'. Jarenlang voerde hij met uiterste precisie de rol van lijnentrekker uit voor onze vereniging. Leo was geen man van de voorgrond, maar toch was hij bijzonder trots toen hij op nieuwjaarsreceptie van 2015 als verenigingsman van het jaar werd gekozen. Een kleine 2 jaar geleden gaf hij aan een stap terug te moeten doen. Hij wilde hierbij zijn bescheidenheid kenmerkende, vooral geen groots afscheid. Toch heeft de club hier op gepaste wijze wel aandacht aan gegeven. 

 

Vv De Zwaluw wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe om dit grote verlies een plaats te geven. De rouwkaart vind je hier

 

 

 

 

« ga terug
Spar Boere Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Evelien Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.