Clubman Bert de Haas overleden

Algemeen — Gepubliceerd op 14 juli 2020 21:30 door Dominique Pichel

Het trieste bericht heeft De Zwaluw bereikt dat Bert de Haas vrijdag op 84-jarige leeftijd is overleden. Bert was liefst 72 jaar lid van onze vereniging. Hij ontving twee jaar geleden nog de gouden jubileumspeld voor zijn 70-jarig lidmaatschap bij De Zwaluw.

Bert heeft door de jaren heen diverse rollen vertolkt binnen onze verenging. Zo was hij eerst speler, vervolgens werd hij (jeugd)leider en later klusjesman.

De Zwaluw treurt nu een prachtig, hardwerkend mens ons is ontvallen. Het medeleven gaat uit naar zijn vrouw Bets, zijn kinderen en kleinkinderen. De club wenst hen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Spar Boere Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Atlantic Power Autoservice VDB Evelien Kersten Assurantiƫn Security Art Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie