Clip: 't Urst van De Zwaluw

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 08 mei 2018 14:35 door Dominique Pichel

Documentairemaker én De Zwaluw-jeugdspeler Rick Vissers heeft inmiddels ook zijn tweede clip klaar. Dit keer richtte hij zijn professionele camera op het eerste elftal. Zo maakte hij afgelopen zondag een reportage van de wedstrijd tegen VCO. Een succes werd dat zeker, ook door de doelpuntenmachine die ons vlaggenschip de laatste wedstrijden is. Alle negen treffers – De Zwaluw won met 7-2 – legde hij op beeld vast.

De clip is hier te vinden.

Lees hier meer over de documentaire die Rick Vissers maakt over het jubileumjaar van onze club. De clip over de voorbereiding van de veiling vind je hier

Tips voor clips? Mail ze!

Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Spar Boere Security Art Van Neerven Sport Hoofdsponsor Evelien