Clip: De Zwaluw verslaat ook Astrantia

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 12 mei 2018 09:55 door Willem Bardoel

Nadat Rick Vissers zondag al filmde bij De Zwaluw - VCO, deed hij dat opnieuw bij de wedstrijd tegen Astrantia. Hij heeft de beelden van de wedstrijd comprimeerd tot een samenvatting van ruim zes minuten, waarin te zien is hoe De Zwaluw de zevende wedstrijd op rij won. Rick maakt in het jaar dat de club 100 jaar bestaat opnames van verschillende activiteiten en zal hier uiteindelijk een documentaire van maken.

De clip is hier te vinden.

Lees hier meer over de documentaire die Rick Vissers maakt over het jubileumjaar van onze club. De clip over de voorbereiding van de veiling vind je hier

Tips voor clips? Mail ze!

Kersten Assurantiƫn Evelien Hoofdsponsor Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Atlantic Power Spar Boere Security Art