Clinic voor de jeugd

Jeugd — Gepubliceerd op 25 februari 2021 20:40 door Willem Bardoel

We zijn nog niet van alle corona perikelen af, helaas zijn de competities beëindigd door de KNVB, en kan er voorlopig alleen getraind worden. Wij willen proberen via een extra activiteit voor iedereen een leuke dag te organiseren. Op zaterdag 20 maart organiseert de Techische Commissie samen met de eerste elftalselectie een clinic voor de jeugd.

Alle jeugdteams van De Zwaluw zijn hierbij welkom. Dit geldt ook voor alle combi-teams met Hapse Boys en ons meidenteam in de combi met Achates.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 - 12.00 uur Clinic voor Mini's – O7 – O8 – O9 – O10 – O11 – O12
13.00 - 14.30 uur Clinic voor O13 – O15 – O17 – O19 – MO17

Graag iedereen max. 10 minuten voor aanvang aanwezig van de activiteiten. Ben op tijd zodat we ook op tijd kunnen beginnen.

Om alles goed te kunnen organiseren volgens de huidig geldende maatregelen willen we graag weten wie en hoeveel spelers gaan deelnemen aan de Clinic. Aan alle leiders/trainers is gevraag dit te inventariseren. We vragen alle spelers om dit kenbaar te maken bij de leiding van je team. De vraag is om dit voor 1 maart te doen. Van enkele teams hebben we deze reactie reeds ontvangen.

Graag reactie naar Hans Geurts – 06 33828878

We gaan er met z'n allen een mooie dag van maken. Tot 20 maart!

« ga terug
Evelien Security Art Kapsalon Annemarie Atlantic Power Van Alem Fotografie Autoservice VDB Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport