Buurtvoetbaltoernooi schot in de roos

Algemeen — Gepubliceerd op 06 juni 2019 16:55 door Dominique Pichel

Onder tropische condities hebben afgelopen zondag ruim 150 voetballers en voetbalsters deelgenomen aan het hernieuwde buurtvoetbaltoernooi bij De Zwaluw. De Looise Muur mag zich na de meer dan geslaagde ‘terugkeer’ van het evenement een jaar lang de voetbalbuurt van Oeffelt noemen. 

Om exact 10.00 uur werden de eerste poulewedstrijden afgetrapt. Al snel was duidelijk welke teams deze dag voor de prijzen streden en welke vooral de gezelligheid deze dag voorop zou staan. Het was mooi om te zien dat gedurende de dag de buurten zich steeds meer als eenheid op ons sportpark voortbewogen.

‘De Vets Buurtvoetbal Cup’
Na de poulefase was duidelijk dat de teams van Brakels Eng/de Velgert, De Looise Muur, De Kerkuilen en HoKu 1 gingen strijden om ‘de Vets Buurtvoetbal Cup’. Uiteindelijk bereikten de Looise Muur en Brakels Eng/de Velgert de finale. Onder grote publieke belangstelling leek de finale uit te draaien op het nemen van strafschoppen. Daar was buiten Rinze gerekend, die in de laatste seconde van de officiële speeltijd de bal in de rechterhoek krulde en zo de Looise Muur de beker bezorgde. Direct na de finale mocht Joep Kusters namens zijn team de Cup in ontvangst nemen. 

Tekst gaat door onder de foto.

Vertier
Het bleef daarna nog lang gezellig op ons sportpark, waar ook voldoende vertier voor de kinderen was. Zo werd van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gebruik gemaakt van de zwembadjes, zandbak en luchtkussens. Kortom het was, mede door het mooie weer, een fantastische dag. Onze doelstelling (een sportief voetbaltoernooi waarbij de gezelligheid en verbinding voorop staat) is wat ons betreft zeker behaald.

Wij willen hierbij nogmaals iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan deze dag. Wij zien uit naar een volgende editie, met liefst nog meer teams.

Tekst: Kars, Kenneth en Frank namens de Vets

Uitslag Buurtvoetbaltoernooi 2019
1 De Looise Muur
2 Brakels eng/de Velgert
3 Hoku 1
4 De Kerkuilen
5 Molido
6 Eurokleppers
7 FC Schoolraam
8 Katsestraat/Scheerdersstraat
9 Northside
10 De Spoorhoek
11 BLC'19
12 Bealbra
13 Julianastraat/Nieuwstraat/Kerkstraat-Zuid
14 Hoku 2

Foto's toegevoegd op 06 juni 2019 17:03

« ga terug
Atlantic Power Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Evelien Van Alem Fotografie Autoservice VDB Spar Boere Kapsalon Annemarie