Buurtvoetbaltoernooi krijgt tweede editie

Algemeen — Gepubliceerd op 15 januari 2020 14:45 door Dominique Pichel

Goed nieuws voor al onze leden! Ook in 2020 vindt het Buurtvoetbaltoernooi 2.0 plaats bij De Zwaluw. De tweede editie van dit prachtige heringevoerde evenement van onze club staat dit jaar op maandag 1 juni op het programma, op tweede Pinksterdag dus. De grote vraag is natuurlijk wie ‘de Looise Muur’ zal opvolgen.

Net als afgelopen jaar, toen de activiteit door onze veteranen (Kenneth, Kars en Frank) nieuw leven in werd geblazen, zal het een toernooi voor 7-tegen-7 zijn, waarbij gezelligheid voorop zal staan. Deelname is vanaf 16 jaar. Ook bij deze editie zijn de mindere voetbalgoden van harte uitgenodigd.

Noteer alvast de datum van het Buurtvoetbaltoernooi in je agenda en zorg dat ook jij met je buurtgenoten meedoet op ons eigen sportpark.

Meer informatie volgt de komende maanden. Houd de Zwaluwwsite daarvoor in de gaten.

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Evelien Security Art Van Neerven Sport Atlantic Power Spar Boere Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Van Alem Fotografie