Buurtvoetbaltoernooi afgelast

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 25 april 2020 19:45 door Willem Bardoel

Na een succesvolle comeback vorig jaar stond het Buurtvoetbaltoernooi dit jaar voor 1 juni op de kalender. De organisatoren, het veteranen-team, hadden er zin in en waren er klaar voor om ook dit jaar weer een geweldig toernooi te organiseren. Maar toen was daar het Corona-virus en werd alles anders.

Naar aanleiding van de informatie die de regering afgelopen dinsdag naar buiten bracht, ziet het bestuur zich genoodzaakt om het Buurtvoerbaltoernooi voor dit seizoen af te gelasten. We zien te weinig vooruitgang in de ontwikkelingen en denken dat we niet de mogelijkheden zullen hebben om dit toernooi op een goede manier te organiseren. De huidige situatie duurt in ieder geval nog tot 19 mei en de verwachting is niet dat snel daarna het voetbal weer toegestaan wordt op de manier zoals we gewend waren. En er zal zeker geen toernooi mogelijk zijn waarbij meer dan 200 mensen op het sportpark aanwezig zijn die zich zonder beperkingen willen bewegen.

Graag nodigen wij jullie allemaal uit om volgend seizoen mee te doen aan het Buurtvoerbaltoernooi zodat we er samen weer een groot succes van kunnen maken.

« ga terug
Security Art Autoservice VDB Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Evelien Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Van Alem Fotografie