Blijft De Zwaluw 1 ongeslagen?

Senioren — Gepubliceerd op 09 oktober 2020 18:50 door Willem Bardoel

De Zwaluw 1 is goed begonnen aan het seizoen. Na de overwinning in de openingswedstrijd werd twee keer met 1-1 gelijkgespeeld. Een uitstekend begin dus voor de degradatiekandidaat. Dat kan ook gezegd worden voor DSV, de tegenstander van zondag. De club is zelfs koploper na drie overwinningen. Wie zet de goede reeks voort?

De overige wedstrijden dit weekend zijn: De Zwaluw VR1 - HVCH VR3, Heijen 4 - De Zwaluw 2, De Zwaluw 3 - DSV 7, De Zwaluw 4 - EGS'20 11, De Zwaluw 5 - Gassel 3 en op zaterdag De Zwaluw Vet - Constantia Vet.

Bekijk hier de selecties.

Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Van Alem Fotografie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art Autoservice VDB