Bestel nu je kaarten voor de online PAAS-BINGO!

Algemeen — Gepubliceerd op 20 maart 2021 17:40 door Anne Menting

VV De Zwaluw organiseert samen met Schaap Events een spectaculaire online PAAS-BINGO. Op Paas-Zaterdag 3 april 2021 om 19.30 uur zal deze BINGO online plaatsvinden. De BINGO is voor iedereen toegankelijk, je hoeft dus niet per se lid te zijn van De Zwaluw of in Oeffelt te wonen. Kaarten kosten € 5,00 per kaart en kunnen nu besteld worden. 

Bestellen doe je als volgt:

  • Stuur een mail naar joepkusters1@gmail.com.
  • Vermeld in deze mail je naam, woonadres, mailadres, mobiele nummer en het aantal bingokaarten dat je wilt bestellen.
  • Vervolgens ontvang je een betalingsverzoek via je mobiele nummer waarmee je het inschrijfgeld van € 5,00 per kaart betaalt.

Pas als je betaald hebt, ben je zeker van deelname. Op één locatie kun je, uiteraard volgens de dan geldende voorschriften, met meerdere personen en met meerdere kaarten meespelen. De kaarten zullen op zaterdag 3 april (de dag van de bingo) op je woonadres worden afgegeven. Je kunt de bingokaarten bestellen tot vrijdag 2 april 23.59 uur.

Ongeveer een half uur voor aanvang van de PAAS-BINGO ontvang je van Schaap Events een mail met je inlogcode en verdere uitleg. De PAAS-BINGO begint om 19.30uur. Naast drie ‘gewone’ bingo-ronden zullen er ook een muziekbingo-ronde en een Zwaluw Foto-ronde zijn. En natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen.

« ga terug
Kombi Bouwmaterialen Security Art Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Atlantic Power Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Evelien