Beperkt programma weekend na carnaval

Senioren — Gepubliceerd op 09 maart 2019 17:00 door Dominique Pichel

Slechts vier seniorenteams komen zondag in actie. De Zwaluw 2 en 3 zijn vrij in het weekend na de carnaval, dat door de KNVB in de speeldagenkalender als inhaalronde aangemerkt stond. Door de vele afgelastingen voor de winterstop wordt er door veel teams een aantal dagen na het katholieke feest gewoon gevoetbald.

Zo wacht ons vlaggenschip een speciale wedstrijd. Het eerste gaat namelijk voor het eerst in onze clubgeschiedenis op bezoek bij DWSH’18, de fusieclub die afgelopen zomer is ontstaan uit De Willy’s en SC St. Hubert. In laatstgenoemde plaats vindt de wedstrijd plaats (voor de winterstop speelde DWSH nog in Wilbertoord). Het heenduel in Oeffelt won De Zwaluw nipt: 2-1.

Ook het vierde elftal staat voor een wedstrijd buitenshuis. De ploeg van de iconische leider Bert Franssen reist naar het sportpark met de volgende slogan op de deur: ‘Milsbeek uit, altijd lastig.’ Of dat ook zo is (geweest) tegen het derde team aldaar, weten we zondagmiddag pas.

De enige twee teams die thuisspelen zijn De Zwaluw 5 en de vrouwen. ’t Vijfde treedt al om 10.00 uur aan tegen dezelfde vereniging als ons eerste: alleen dan het derde team ervan (snapt u het nog?). De voetbalsters krijg thuis visite van SSS’18 VR2. Voor Lysanne Cremers een bijzonder duel. Zij speelde in het verleden voor de Overloonse club.

De selecties van bovenstaand programma zijn hier te vinden.

Kapsalon Annemarie Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Evelien Hoofdsponsor Atlantic Power Security Art