Belangrijke duels De Zwaluw 1 en VR1

Senioren — Gepubliceerd op 30 oktober 2021 10:30 door Willem Bardoel

De Zwaluw 1 heeft een pittig programma bij de start van dit start behoorlijk goed overleeft. De wedstrijden tegen Constantia, Heijen en Achates leverde vier punten. Nu treft de Oeffeltse ploeg een opponent uit de onderste regionen, namelijk Toxandria. Belangrijk dus om nu drie punten te pakken.

Voor De Zwaluw VR1 is het belang van de komende wedstrijd nog groter. De Blauwwitten dames pakten tot op heden nog geen enkel punt. De tegenstander van zondag deed dat wel, maar uiteindelijk ook niet meer dan een puntje. Deze tegenstander in de heuse degradatiekraker is SSS'18 VR2.

De overige wedstrijden zijn: Olympia'18 4 - De Zwaluw 3; De Zwaluw 4 - Hapse Boys 6; HBV 3 - De Zwaluw 5 en Heijen 3 - De Zwaluw 6. De Zwaluw 2 is vrij.

Bekijk hier de selecties.

Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Spar Boere Evelien Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.