Belangrijke derby tegen VIOS'38

Senioren — Gepubliceerd op 13 december 2019 18:50 door Willem Bardoel

De Zwaluw heeft al een tijd geen punten meer behaald. Zo vlak voor de winterstop is de derby tegen VIOS'38 extra belangrijk geworden. De club uit Beugen sprokkelde slechts vier punten, en is ook extra gebrand om te winnen. Achter het duel, net als de andere wedstrijden dit weekend, staat natuurlijk een groot vraagteken.

't Twed is al twee weken achter elkaar niet in actie gekomen door afgelastingen vanwege regenval. In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar gaan de mannen van Henri Lamers zondagmorgen naar het Limburgse en onbekende DEV-Arcen 2. Deze ploeg wist nog geen punt te pakken, en kreeg al veel tegentreffers. Kansen voor De Zwaluw 2 dus, maar scherpte is zeker vereist.

De Zwaluw 3 treft in Hapse Boys 5 een vergelijkbare tegenstander. De Hapse Boys hebben de rode lantaarn stevig vast. De Zwaluw 3 is juist in topvorm. Een slachtpartij dreigt, indien de Hapse velden goedgekeurd worden. Ook De Zwaluw 4 speelt tegen de club uit haps en treft het zesde elftal op ons eigen sportpark. De laatste twee wedstrijden werden glansrijk gewonnen.

De overige teams zijn vrij, terwijl de veteranen de zaal in gaan.

Bekijk hier de selecties.

Kapsalon Annemarie Evelien Atlantic Power Spar Boere Security Art Autoservice VDB Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie