Bekerduels eerste wedstrijden voor Zwaluwteams in tijden

Senioren — Gepubliceerd op 04 september 2021 08:10 door Dominique Pichel

Eindelijk mogen we weer voor het echie. Om precies te zijn voor het eerst in zo goed als elf maanden. Zo staan dit weekeinde met de openingsduels in de districtbeker de eerste officiële wedstrijden sinds de coronastop op het programma. Voor de jeugdteams zaterdag al. De senioren mogen zondag aan de bak.

De Zwaluw 1 speelde als een van de weinige ploegen van onze vereniging afgelopen weekeinde al. Tweemaal zelfs. Beide duels op het Albo-toernooi gingen kansloos verloren, tegen Rood Wit en Astrantia. Trainer Michel van de Venn verwacht tegen BVV'27 thuis een reactie van zijn spelers.

De Zwaluw 2, 3, 5 en de vrouwen bekeren ook. Net als 't Urst spelen het tweede elftal en VR1 thuis, tegen respectievelijk FC Uden 2 en Constantia VR2. De Zwaluw 3 gaat op bezoek bij SSS'18 3, De Zwaluw 5 bij Achates 4.

Bekijk hier de selecties.

Kapsalon Annemarie Security Art Atlantic Power Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Spar Boere Evelien