Begeleiding eerste elftal bijna rond, nog leider/grensrechter gezocht

Algemeen — Gepubliceerd op 09 maart 2021 20:10 door Willem Bardoel

Voor het nieuwe seizoen is de begeleiding van het 1e elftal bijna rond. In eerder stadium is reeds kenbaar gemaakt dat onze hoofdtrainer Michel van de Venn voor een jaar heeft bijgetekend.

Hans Geurts gaat stoppen als keeperstrainer, maar blijft Michel assisteren op de trainingsavonden. De functie van keeperstrainer zal door Wesley Kerstens opgepakt worden. Ook Henri Piek blijft aan als leider van ons eerste elftal. 

Na jaren van trouwe dienst heeft Eric Jilissen aangegeven te gaan stoppen als verzorger bij De Zwaluw, de laatste jaren was hij op dinsdagavond beschikbaar. De medische verzorging van de spelers van de selectie zal overgenomen worden door Tyra Broeren. Tyra volgt de opleiding fysiotherapie en was al enige tijd betrokken als verzorger bij het eerste elftal. 

Blijft over de al jaren durende zoektocht naar een leider/grensrechter. Het zou geweldig zijn wanneer er iemand op zou staan om deze functie te vervullen, niet alleen als grensrechter maar ook als volgwaardig leider van het eerste elftal. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Hans Geurts – 06-33828878.

« ga terug
Autoservice VDB Spar Boere Van Alem Fotografie Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Evelien Atlantic Power Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn