Algemene ledenvergadering uitgesteld

Algemeen — Gepubliceerd op 17 november 2020 16:05 door Anne Menting

Traditiegetrouw staat in de maand oktober altijd de Algemene Vergadering van onze vereniging op het programma. Dit is de belangrijkste bijeenkomst voor een vereniging waarbij de leden hun stem kunnen laten horen en er gesproken wordt over het gevoerde en toekomstige beleid.

Volgens onze statuten zijn we verplicht om de Algemene Vergadering in de maand oktober te houden. Maar onder de beperkingen die gelden in dit coronatijdperk is het nu onmogelijk om bij elkaar te komen. Een alternatief is om de bijeenkomst online te houden. Maar bij een Algemene Vergadering wil het bestuur graag het gesprek aan met zijn leden. Ook kan het zijn dat er over voorstellen gestemd moet worden. Hierdoor is een online-vergadering lastig te organiseren.

Vanwege de speciale omstandigheden op dit moment geeft de Corona Spoedwet verenigingen de mogelijkheid om de Algemene Vergadering voor maximaal vier maanden uit te stellen. Het bestuur heeft besloten om van deze mogelijkheid gebruik te maken en de Algemene Vergadering uit te stellen tot het moment dat we weer meer mogelijkheden hebben om fysiek bij elkaar te komen. Dan willen we jullie graag meer uitleg geven over actuele zaken die van groot belang zijn voor de toekomst van onze vereniging zoals de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van De Zwaluw en Hapse Boys en de renovatie van ons clubgebouw.

We hopen jullie snel uit te kunnen nodigen voor deze uitgestelde vergadering. Mocht je in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het bestuur.

Verder wenst het bestuur iedereen veel gezondheid en sterkte in deze moeilijke en verwarrende tijden. We hopen jullie weer snel op ons sportpark te mogen begroeten.

Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Spar Boere Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB