'Aanvallend' De Zwaluw tegen titelkandidaat Juliana

Senioren — Gepubliceerd op 11 oktober 2019 14:05 door Dominique Pichel

De Zwaluw staat voor de tweede thuiswedstrijd deze competitie. De Oeffeltenaren krijgen zondag met Juliana bezoek van een van de titelkandidaten van de vierde klasse H. De ploeg uit Mill bezet momenteel de koppositie met negen punten uit drie duels. De Zwaluw staat op de ranglijst slechts twee plaatsen lager (derde) met zes punten, nadat het vorige week met de kermis verrassend veel te sterk was voor SIOL (1-4).

Zodoende heeft de formatie van trainer Frans van Deinsen al snel bij de rentree op niveau een buffer opgebouwd met de degradatieplekken in de vierde klasse: de voorsprong op de dertiende plek (nacompetitie) én de veertiende plaats (rechtstreekse degradatie) is zes punten. Opvallend: De Zwaluw vindt net als vorig jaar in de vijfde klasse makkelijk het net, al negen keer inmiddels. 

De teruggekeerde Rinze Verhoeven geldt in de eerste weken als smaakmaker. De 18-jarige spits, de voorgaande seizoenen in de jeugd van Olympia'18 actief, scoorde al vier keer. Met aanvoerder Boyd van Sambeek, routinier Merijn Elbers en de fijnbesnaarde Willem van Haren en Stan Geurts stelt De Zwaluw wekelijks een aanvallende ploeg op. Tegenstander Juliana bouwt juist op een sterke defensie (twee tegengoals).

(tekst gaat door onder de foto)

Zondag speelt niet alleen De Zwaluw 1 thuis, ook het tweede (tegen Montagnards 2) en het vierde (Toxandria 3) van onze senioren. De Zwaluw 3 wacht een uitwedstrijd in Middelaar bij Astrantia 2, De Zwaluw 5 reist af naar de Niersvallei in Ottersum voor een duel met Achates 5. Tot slot speelt De Zwaluw VR1 uit tegen de combinatieploeg van SIOL/JVC. 

Bekijk hier de selecties.

« ga terug
Kapsalon Annemarie Atlantic Power Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Security Art Evelien Spar Boere Van Alem Fotografie Van Neerven Sport