Aangescherpte Corona-maatregelen per 29 september

Informatief, Algemeen — Gepubliceerd op 01 oktober 2020 21:55 door Anne Menting

Naar aanleiding van de op 29 september jl. aangekondigde nieuwe maatregelen van het kabinet zijn de volgende regels per direct van kracht bij De Zwaluw in aanvulling op het eerder gecommuniceerde corona sportprotocol.

• Vanaf 29 september 18.00 uur is de kantine tot nader bericht gesloten.
  • Vanaf 29 september 18.00 uur is publiek tot nader bericht niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt voor wedstrijden en trainingen, zowel bij de jeugd als bij de senioren.
  • Kinderen die door de ouders gebracht worden, dienen bij de poort te worden afgezet en daar weer te worden opgehaald. De leiders/trainers zorgen voor de verdere begeleiding op het sportpark. Wanneer een kind niet zelfstandig kan douchen of omkleden zal dit thuis moeten gebeuren. Ouders zijn niet toegestaan op het sportpark, dus ook niet in het kleedlokaal.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdteams (ook O19) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Beperk zoveel mogelijk het aantal chauffeurs. Ouders van spelers van een combiteam met Hapse Boys die rijden voor een training in Haps of een thuiswedstrijd in Haps, vallen ook onder teambegeleiding en zijn geen toeschouwer. Zij mogen blijven kijken naar de training of wedstrijd.
  • Blijf na afloop van de training of wedstrijd niet onnodig op het sportpark maar verlaat zo snel mogelijk het sportpark. Het is niet toegestaan om naar een andere training of wedstrijd te kijken want dan ben je toeschouwer.
  • We doen het dringende advies aan iedereen vanaf 13 jaar om in de auto naar uitwedstrijden een mondkapje te gebruiken. Alle spelers vanaf 13 jaar en de chauffeurs moeten een mondkapje meenemen om dit te kunnen gebruiken wanneer een speler of chauffeur dit wil hebben.
  • De kleedlokalen blijven vooralsnog beschikbaar onder de voorwaarden zoals gesteld in het sportprotocol. Wij adviseren de seniorenteams om zoveel mogelijk in sportkleding naar de training en wedstrijden te komen en thuis te douchen na een training of wedstrijd. Dit om drukte in en rondom de kleedlokalen te voorkomen.

Zowel op zaterdag als op zondag wordt gezorgd dat er koffie, thee en ranja aanwezig is in de tent op de fietsenstalling. Hier kunnen de teams, begeleiding en chauffeurs gebruik van maken op basis van zelfbediening.

Hierbij is het niet de bedoeling dat de tent gebruikt wordt als een alternatieve kantine, maar alleen om wat te drinken te halen.

Spar Boere Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Atlantic Power Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Security Art Kombi Bouwmaterialen