50e afsluitdag ZJA in Oeffelt

Algemeen — Gepubliceerd op 23 augustus 2008 23:50 door Dominique Pichel

Afgelopen zaterdag (20 september) heeft een afvaardiging van het bestuur van De Zwaluw de 49e afsluitdag van de Zwaluwen Jeugd Actie (het vroegere ‘poliotoernooi’) t.b.v. het Prinses Beatrix Fonds voor spierziekten bijgewoond. Deze feestelijke dag werd gehouden in Werkendam op het sportpark van hoofdklasser Kozakken Boys. 

Op deze dag werd ook bekend gemaakt dat De Zwaluw, ondanks diverse kapers die op de kust lagen, er is in geslaagd om de jubileumeditie van volgend jaar te organiseren. In 2009 wordt deze editie namelijk voor de 50e keer gehouden. 

H.M. de Koningin waarschijnlijk een van de gasten

Er is inmiddels een commissie samengesteld om deze dag te gaan organiseren. Ook zijn er al een aantal gesprekken gevoerd met de afgevaardigden van de KNVB en de Zwaluwen Jeugd Actie.

Zeer waarschijnlijk, zoals u kunt lezen in het verslag van de 49e editie, zal Hare Majesteit de Koningin een van de gasten zijn die Sportpark Hogehoek in Oeffelt volgend jaar komt bezoeken tijdens de sluitingsdag van het toernooi dat ten bate van haar Fonds wordt georganiseerd. Om deze reden bezoekt ze immers de Zwaluwen Jeugd Actie iedere 5 jaar. 

Daarnaast komen er nog zeer veel genodigden die iets te maken hebben met de Zwaluwen Jeugd Actie en het Prinses Beatrix Fonds. Wie dat allemaal zijn, is nog niet bekend. Zaterdag is er wel gesproken met diverse personen uit het hele land die volgend jaar naar Oeffelt komen.

« ga terug
Autoservice VDB Evelien Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere