25 mei loting voor buurtvoetbaltoernooi

Algemeen — Gepubliceerd op 20 mei 2019 20:00 door Willem Bardoel

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd aangekondigd dat het veteranenteam van De Zwaluw het Buurtvoetbaltoernooi, na vele jaren, weer nieuw leven in wil gaan blazen. Nu vier maanden later kunnen we stellen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Inmiddels hebben zich vijftien (!) teams/buurten aangemeld om deel te gaan nemen aan dit toernooi. Met alle supporters erbij beloofd zondag 2 Juni een mooie en gezellige dag te gaan worden. Er zal deze dag vooral gestreden worden om de eer. Welke buurt mag zich een jaar lang de beste voetbalbuurt noemen?

Natuurlijk zal een wisselbokaal niet ontbreken. Voordat het zover is zal er eerst nog op zaterdag 25 mei een officiële loting plaats gaan vinden. Hierbij zal tevens de ”Vets Buurtvoetbalcup” worden gepresenteerd. Dit zal na de wedstrijd van de veteranen van De Zwaluw tegen de leeftijdsgenoten van Oploo (aanvang wedstrijd 17.00 uur) vanaf 19.30 uur plaatsvinden in de kantine van De Zwaluw. Iedereen is hierbij van harte welkom. Een week later op zondag 2 Juni is het dan zover. De wedstrijden zullen aanvangen vanaf 10.00 uur en we verwachten rond 17.00 uur het winnende team te kunnen huldigen.

Tot 2 Juni, de Vets.

Van Alem Fotografie Spar Boere Evelien Security Art Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen