2023 gestart met nieuwjaarsreceptie

— Gepubliceerd op 02 januari 2023 21:40 door Tim Hendriks

Traditiegetrouw vind op 1 januari om 15:00 uur de nieuwjaarsreceptie plaats. Zo ook op de eerste dag van het jaar 2023. Op deze gezellige receptie worden daarnaast de  jubilarissen gehuldigd en de verenigingspersoon van de club bekend gemaakt. Het was 3 jaar geleden dat ze plaats had mogen vinden. Alhoewel het minder druk was dan bij vorige edities was de kantine aardig gevuld.

Voorzitter Bas van de Boom hield een toespraak waarin hij even stil stond bij de gebeurtenissen van de afgelopen jaren rondom het sportpark en gebeurtenissen aangaande de club. Hierna was het tijd voor het huldigen van de jubilarissen. Helaas konden zeer niet allemaal bij zijn, maar toch zijn vele jubilarissen in het zonnetje gezet.Daar de afgelopen 2 jaar geen receptie is geweest, was de lijst van jubilarissen met 21 personen groot te noemen. De leden die 25 jaar lid waren, werden op deze dag gehuldigd.

Speciale aandacht was er voor de persoon met het langste lidmaatschap Frank Coenen. Zijn lijst met activiteiten en verdiensten voor onze vereniging mag er zijn en hij werd gedecoreerd met het prachtige speldje van maar liefst 60 jaar lidmaatschap van onze vereniging. Naast Frank hadden de volgende leden hun jubileum.

25 jaar lid; Luuk Jansen, Tom Verbroekken, Daan Erps, Ruud Maas, Sjors Reijs, Gijs Jansen, Cliff van Sambeek, Boyd van Sambeek, Geert Thielen, Willem Bardoel, Dennis Titselaar, Tom Maassen, Marc Hoesen, William Kuijpers, Erik Verheijen, Coen Artz, Wesley Kerstens en Charly Prijs en Willy Wolfs

40 jaar lid; Leon Hoesen en Marcel Zeegers

50 jaar lid; Gerard Artz

Naast het huldigen van de jubilarissen werd ook de verenigings-man of vrouw van het jaar bekend gemaakt. Na een paar tips van voorzitter Bas, werd duidelijk dat Huub Kempen deze meer dan verdiende oorkonde heeft gekregen. Huub is iemand die op de achtergrond ontzettend veel doet voor onze vereniging. Hij is sinds 2019 lid van het hoofdbestuur, lid van de groenploeg en wedstrijdsecretaris. In deze rol is hij op zondagen aanwezig op de club om bijvoorbeeld scheidsrechters op te vangen. Of dient hij  als gastheer van onze club. Daarnaast heeft hij tijdens de verbouwing vele hand-en spandiensten verricht.

Hierna werd deze gezellige start van het jaar voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Het bestuur dankt iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en wenst iedereen een fijn, sportief, gezond en blessurevrij 2023 toe!

Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Spar Boere Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB