2020 ingeluid en prijzen uitgereikt

Algemeen — Gepubliceerd op 08 januari 2020 21:20 door Dominique Pichel

Traditiegetrouw vond op 1 januari de nieuwjaarsreceptie van onze voetbalclub plaats. Hoewel het iets minder druk was dan de voorgaande jaren was het even na drie uur al gezellig druk in de kantine. In zijn toespraak heette voorzitter Bas van den Boom de aanwezigen welkom, nam hij het jaar 2019 door met hoogte- en dieptepunten en sloot af met de drie speerpunten van het bestuur: samenwerking, vrijwilligersbeleid en de renovatie van het clubgebouw. Daarna werd geproost op het nieuwe jaar. 

Uiteraard vond een ander heugelijk feit ook plaats, namelijk de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar waren er liefst negen jubilarissen te bewonderen. Jarno Kosman, Pim van Lanen en Johan Zwaans werden gehuldigd voor hun 25-jarig jubileum en Twan Havekes, Marc van Bergen, Eric Jilisen en Wil Cuppen voor hun 40-jarige lidmaatschap. 

Jacques Roelofs kreeg een onderscheiding omdat hij al 50 jaar lid is van onze vereniging. Piet Graat kon helaas niet aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie, maar zal later zijn speldje krijgen voor zijn 60-jarige (!) lidmaatschap. 

Tijdens deze  receptie werd ook de verenigingsman van het jaar bekend gemaakt. Nadat voorzitter Bas aangaf dat deze persoon zich sinds 2012 inzet als jeugdleider/-trainer, materiaalman bij de jeugd en leider van De Zwaluw 1 wist iedereen dat Henri Piek deze dik verdiende onderscheiding mocht ontvangen. 

Rond de klok van half acht zat de receptie er op. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde nieuwjaarsreceptie, dankt alle leden voor hun aanwezigheid en hoopt daarnaast dat eenieder een sportief en blessurevrij 2020 mag beleven.

« ga terug
Atlantic Power Kombi Bouwmaterialen Security Art Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Evelien Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Spar Boere