18 januari is het weer zover: De Zwaluw dartsembassy!

Algemeen — Gepubliceerd op 29 december 2019 10:15 door Willem Bardoel

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 18e editie van de Zwaluw Dartsembassy!

Het toernooi duurt van 19:00 – 01:00 en er wordt gespeeld een poulesysteem. Hierdoor blijven ook de mindere dartgoden onder ons toch de hele avond lekker een pijltje aan het gooien. Ook is er weer een damespoule welke hun eigen dartbaan toegewezen zullen krijgen.

Vorige jaar was de hoogste opkomst ooit! Maar liefst 60 darters kwamen naar onze kantine en beleefde een leuke gezellige avond. Buiten deze deelnemers waren er ook veel toeschouwers aanwezig die hebben genoten van de prachtige ambiance op deze avond.

Zet m dus in je agenda en geef je op!!!
Zaterdag 18 Januari:     Zwaluw Dart-Trophy 2020!!!!

Opgeven voor het darttoernooi kan t/m 15 januari via de mail: leon.hoesen@outlook.com of persoonlijk bij één van de organisatoren. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro.

« ga terug
Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Atlantic Power Kapsalon Annemarie Security Art Evelien Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn