Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1754

De Zwaluw zoekt nieuwe coach: Van Deinsen vliegt uit

De Zwaluw gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Frans van Deinsen heeft de technische commissie van onze vereniging laten weten na dit seizoen te vertrekken in Oeffelt. Hij zet komende zomer een punt achter zijn loopbaan als voetbaltrainer. 

lees meer

Nederlaag met perspectieven voor Zwaluwdames

Deze zondag kwamen alleen de Zwaluw-vrouwen in actie, alle andere wedstrijden werden, door de slechte weeromstandigheden, gepaard met de condities van de velden die schreeuwen om winterstop, afgelast. Des te opmerkelijker was het dat uitgerekend de wedstrijd van ons damesteam doorging. Zij speelden tegen Achates in Ottersum en het pittoreske sportpark ligt om, nabij of beter zowat, in de Niers. Voorheen was het bij 2 druppels regen afgelast, maar nu afgelopen zomer de speelvelden opgehoogd zijn, kan het gras het water beter hebben en oogde de grasmat op het hoofdveld van buitenaf gezien op orde. Regenen deed het gedurende 2x45 minuten veel en de wind was nog een andere spelbreker van jewelste...

lees meer

Achates/de Zwaluw MO15 najaarskampioen 2019!

Sinterklaas is inmiddels vertrokken, maar voor Achates/de Zwaluw MO15 moest er nog één cadeautje worden uitgepakt. In de laatste competitiewedstrijd kwam het lager geklasseerde Boekel Sport MO15-2 op bezoek. Bij de vorige wedstrijd hadden we de enige echte concurrent in de competitie verslagen en gezien de uitslagen, zou deze wedstrijd een formaliteit worden. En toch moest er minimaal 1 punt worden behaald om zeker te zijn van het kampioenschap. Waren de meiden in voorgaande edities bloednerveus, vandaag ging het er relaxt en vrolijk aan toe.

lees meer

De Zwaluw 1 tegen DSV

Jarenlang was het een wedstrijd die meerdere keren per seizoen gespeeld werd. De Zwaluw kwam DSV zelfs ook nog tegen in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse. Toch was dit al weer een tijd geleden. De vaak interessante wedstrijd De Zwaluw - DSV is weer terug. De Zwaluw speelde de laatste weken aardig mee tegen titelkandidaten, maar wist geen punten te behalen. Lukt dat tegen de Groenwitten wel? Let op: de aftrap is al om 14:00 uur, vanwege vroeg invallende duisternis.

lees meer

Jurre Lamers is onze pupil van de week

Zondag 8 december speelt De Zwaluw 1 haar laatste thuiswedstrijd van 2019. De huidige nummer 7, DSV 1, zal ons sportpark bezoeken. Als het weer het toelaat natuurlijk. Jurre Lamers hoeven we het geen twee keer te vragen. Hij zal zich zondag warm aankleden om het eerste elftal als pupil toe te juichen.

lees meer

Sophie Kosman geboren!

Ruim een week geleden werd Sophie Kosman geboren als dochter van Jarno en Channe Kosman. Met haar geboorte werd selectie-speler Jarno Kosman voor het eerst vader. De voetbalclub wil de ouders van harte feliciteren met hun mooie dochter!

lees meer

Zaalvoetbaltoernooi 2019

Nog een klein maandje en dan staat het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer op het programma. Op 27 december, de dag na tweede kerstdag, wordt het kalenderjaar 2019 op een sportieve manier afgesloten. De jeugd van De Zwaluw zal onderling, per leeftijdscategorie, een toernooi gaan spelen in sporthal MeerCamp in Oeffelt. De sporthal is gereserveerd van 09:00 tot 19:00. De tip: houd deze dag vrij in je agenda.

lees meer

Terugblik op de voetbalzondag

Op verschillende plaatsen was het voetballen afgelast en sommigen hadden ook verwacht dat vanwege de nachtvorst ook in Oeffelt niet gevoetbald zou kunnen worden. Achteraf bleek misschien maar goed ook dat het voetbal gewoon doorging. Het leverde naast prachtige resultaten ook haast idyllische beelden op. 

lees meer

Mark Artz stijgt met stip op topscorerlijst

Net als bij de vorige update leidt Milan Haerkens de topscorerslijst van De Zwaluw. De meest opvallende verandering is de hoge productie van een aantal spelers sinds de vorige lijst. Zo scoorde Mark Artz in het begin van het seizoen nog niet, maar stijgt hij nu met stip naar plek twee vanwege zijn zes doelpunten!

lees meer

Henri Lamers kondigt vertrek aan

Henri Lamers heeft zijn vertrek bij De Zwaluw aangekondigd. De trainer van ons tweede elftal verlaat de Oeffeltse voetbalclub na vijf jaar. Hij hoopt na het huidige seizoen een stap te maken in zijn carrière, door een eerste elftal in de regio te gaan trainen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1754

Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Van Neerven Sport Security Art Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power