Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 2062

Terugblik bekerwedstrijden

Het seizoen opent standaard met bekervoetbal. Voor de Zwaluw streden, Zwaluw 1, 2, 3 en onze dames mee. Het zijn (voornamelijk) verkapte oefenwedstrijden, waarin mee spelen wellicht belangrijker is dan winnen. Al helemaal als de indeling aan de zwaardere kant is, dan is het belangrijkste spelritme op doen en leren van bepaalde spelsituaties.

lees meer

Lid van Verdienste Piet Graat overleden

Het afgelopen weekend ontving vv De Zwaluw het bericht dat Piet Graat, ook wel bekend as Piet Graat 'Mol' is overleden. Piet mocht 85 jaar worden. Piet is ruim 68 jaar lid geweest van onze vereniging.

lees meer

Erelid Tien Manders overleden

V.V. De Zwaluw ontving het droevige bericht dat Tien Manders is overleden. Tien is 90 jaar mogen worden. Tien is gedurende zijn leven onlosmakelijk verbonden geweest met de Zwaluw. Zo verliezen we met Tien ons langst dienende lid. Liefst 76 jaar is Tien lid geweest van onze vereniging. Tien begon als speler van het toenmalige kruispunt en kwam in het eerste elftal terecht. Door een blessure moest hij echter als snel stoppen met voetballen. Dat lette hem niet zich daarna op diverse wijzen in te zetten voor onze vereniging.  

lees meer

Stem de Zwaluw bij Rabo Clup Support Actie

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport actie. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 4 september tot en met 26 september is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls.

lees meer

Zwaluwbaby geboren

Deze week ontving vv De Zwaluw dit prachtige geboortekaartje van Lina. Lina is de dochter van Zwaluw 3 speler Stijn van Tits en Esther Goossens. Daarnaast is ze kleindochter van onze jeugdwedstrijdsecretaris Hans van Tits en Zwaluw-veteranen leider, Wim Goossens.

Vv De Zwaluw wenst het kersverse ouderpaar alle geluk van de wereld toe!

lees meer

Wedstrijdzaken en voetbal.nl app

Het seizoen staat op het punt van beginnen. Zijn al je gegevens nog up-to date in onze ledenadminstratie? Deze gegevens zijn van belang voor het gebruik van de 2 belangrijkste apps op voetbal gebied. De voetbal.nl en wedstrijdzaken app. 

lees meer

Indelingen jeugdteams seizoen 2023/2024

In bijgaand overzicht zijn de indelingen van gezamenlijke jeugdteams van HBDZ'23 te vinden 

 

lees meer

Erelid Piet Grutters overleden

Deze week bereikte vv De Zwaluw het trieste bericht dat Piet Grutters is overleden. Piet mocht 79 jaar worden. Het is bijna onbegonnen werk om te omschrijven wat Piet voor onze vereniging heeft betekend. Een rasechte clubman die liefst 67 jaar lid is geweest van onze verening. 

lees meer

Contributie Seizoen 2023-2024

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering in oktober 2022 hebben de leden ingestemd met een contributie-aanpassing op basis van het inflatiecijfer volgend het CBS. Tot nu toe werd elk jaar een vaste correctie van 2% gehanteerd, maar dat is zeker gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren achterhaald. 

lees meer

Julia Kosman geboren

Onze club ontving deze week dit prachtige geboortekaartje van Julia. Julia is de dochter van oud-Zwaluw 1 speler  & Zwaluw 3 leider,Jarno Kosman en Channe. Daarnaast is ze kleine zus van Sophie en Sarah. VV de Zwaluw wenst het gezin alle geluk van de wereld toe.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 2062

Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Evelien