Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1694

Zwaluw Rabo Tourspel 2019

Ook voor deze Ronde van Frankrijk organiseert onze voetbalvereniging het Zwaluw Rabo Tourspel. Het betreft zelfs een jubileumeditie, want op zondag 7 juli – een dag na de start van de Tour in Brussel – begint het 25e Zwaluwtourspel. Natuurlijk zijn er ook dit jaar, met dank aan een rits mooie sponsoren, weer vele (en verschillende) dag- en maandprijzen te winnen. Opgeven kan tot zondag 7 juli 12.00 uur.

lees meer

Harm Miggiels clubtopscorer met 28 doelpunten!

Het kon bijna niet anders! Met een voorsprong van maar liefst 8 doelpunten op de nummer twee, is Harm Miggiels topscorer van het seizoen 2018-2019 geworden! Hij komt uit op een puntentotaal van 33,04. Ruud Maas, speler van De Zwaluw 5, eindigt op de tweede plek met 20 doelpunten en 23,6 punten. Geeke Onder de Linden van De Zwaluw Dames maakt het podium compleet met 20,06 punten door dit seizoen 17 keer het net te vinden. In totaal wisten er 75 leden van onze seniorenteams dit seizoen te scoren. 

lees meer

Bijzondere prijs voor MO15

De meiden van De Zwaluw/Achates MO15 kwamen afgelopen zaterdag (15 juni) voor de laatste maal dit seizoen in actie, bij het meidentoernooi van Eendracht’30 in Mook. In de MO15-pool werden achtereenvolgens de meiden van Quick 1888 (Nijmegen), BVC’12 (Beek) en thuisploeg Eendracht’30 verslagen, allen met 1-0. Deze zuinige overwinningen hadden maar één gevolg: de eerste plek en dus de beker.  

lees meer

Regen hindert E- en F-kamp niet

Dertig kinderen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het E- en F-kamp. Op de zonnige vrijdagavond begon het kamp, na de slaapplek opgebouwd te hebben, met een voetbalclinic. De leuke oefeningen werden met veel enthausiastme gedaan door de voetballers. Daarna werden de begeleiders door de kinderen uitgedaagd voor een wedstrijdje op het grote hoofdveld.

lees meer

Indelingen Senioren seizoen 2019-2020

Na de indelingen van onze jeugdteams zijn nu ook de selecties van onze senioren teams bekend voor het seizoen 2019-2020. Bekijk hier de indelingen van alle senioren teams met onder andere de selectie van het eerste en tweede elftal. 

lees meer

Vernieuwde pagina J&S Schwalbe toernier

Direct na de zomerstop is het jaarlijks terugkerende senioren Das J&S Electrotechniek Schwalbe toernier. Een supergezellig evenement voor zowel dames als heren. De pagina op onze website, waar meer informatie te vinden is, is vernieuwd. Bekijk deze pagina via deze link. We hopen jullie in augustus weer te kunnen begroeten!

lees meer

Evaluatie pilot samenwerking met Hapse Boys

Het aantal jeugdleden bij De Zwaluw neemt de laatste jaren af. Hierdoor is het voor ons als voetbalvereniging noodzakelijk om stappen te zetten om het voetballen voor de jeugd op een goede manier te kunnen blijven organiseren. Sinds vorig jaar voeren we verkennende gesprekken met Hapse Boys over een mogelijke samenwerking. Als volgende stap zijn we in januari gestart met een pilot waarin de JO15-1 van De Zwaluw met die van de Hapse Boys is samengevoegd tot twee combinatieteams.

lees meer

Diepe buiging voor deze kanjers!

Onze Alpe d'Huzes zit er op. En wat was het gaaf om mee te maken! Alle doelstellingen die wij, de Wortels uit Oeffelt, hadden zijn behaald. En nog meer dan dat. 

lees meer

DE ZWALUW PROMOVEERT NAAR VIERDE KLASSE

De Zwaluw heeft de felbegeerde promotie naar de vierde klasse eindelijk binnen. Op pinkstermaandag rekenden de Oeffeltenaren in de nacompetitiefinale af met Olympia Boys in De Rips: 0-2. Het was zo vijf keer scheepsrecht in de play-offs, na de verloren nacompetities van 2012, 2015, 2017 en 2018. 

lees meer

Indeling jeugd seizoen 2019-2020

Elk jaar is het een hele puzzel, maar ook dit keer is de Technische Commissie van voetbalverening De Zwaluw eruit gekomen. De teamindeling van de jongensteams voor volgend seizoen is namelijk bekend (klik hier). Ook de indelingen van de meidenteams, die samen met RKOSV Achates gemaakt moeten worden, is nu bekend (klik hier). Na de zomer zijn er opnieuw elf jongensteams, waarvan onder meer twee teams JO10.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1694

Autoservice VDB Van Neerven Sport Spar Boere Kersten Assurantiƫn Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Atlantic Power