Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1376

Alles afgelast, behalve De Zwaluw 1

De KNVB heeft alle wedstrijden voor zaterdag 24 en zondag 25 februari in de B-categorie afgelast. Dat betekent dat geen van onze jeugdteams en lagere seniorenploegen (het tweede elftal meegerekend) dit weekeinde in actie komt. Tot nu toe gaat het duel van het eerste, het enige team van De Zwaluw dat uitkomt in de A-categorie, bij SC St. Hubert van zondag wel door.

lees meer

De Zwaluw is SCV'58 de baas

De leeuw tegen de welp, Oeffelt tegen Velp. Het veld werkte niet mee aan een echte goede en leuke wedstrijd. Eén deel van het veld was nog redelijk bevroren. Deze zijde werd dan ook niet zo vaak bezocht. Het spel was van beide kanten niet echt grandioos. 

lees meer

Inschrijving voor E- en F-kamp 2018

Natuurlijk is er ook dit jaar weer het E- en F-kamp! Spelers van De Zwaluw JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO11-1 en JO11-2 zijn van harte welkom om 1 en 2 juni te logeren op Sportpark Hogehoek. Zij kunnen zich uiterlijk tot zondag 4 maart via onderstaand formulier opgeven! Op het programma staan uiteraard weer de spooktocht, het gezellige kampvuur en heel veel voetbal!

lees meer

Geef je op voor Pubquiz 2018

Ook dit jaar wordt er weer de v.v. De Zwaluw pubquiz georganiseerd. Het is alweer de vierde keer, en telkens is een groot succes. Bij de pubquiz wordt met veel gezelligheid en humor gestreden om de titel. Dit jaar is er opnieuw een kans om met de eer te gaan strijken. Hier volgt meer informatie.

lees meer

De Zwaluw ontvangt SCV'58

Na een week carnavallen is er dit weekend weer een competitieprogramma voor de senioren. De Zwaluw 1, dat de laatste twee wedstrijden verloor, snakt naar punten. Zondag speelt het thuis tegen SCV'58 1. De Velpse ploeg heeft drie punten minder dan de selectie van Patrick Nabuurs.

lees meer

Foto's De Zwaluw 1 en VR1

Dit weekeinde mogen veel teams van De Zwaluw weer de wei in. Eindelijk. Toch kwamen voor de 'unmundige' carnaval in de Leemkuul al enkele van onze ploegen in actie. Onder meer de Oeffeltse vlaggenschippen: het eerste mannen- en vrouwenteam. De Zwaluw 1 nam het op eigen veld op tegen Odiliapeel, terwijl De Zwaluw VR1 op het Gennepse kunstgras aantrad tegen Vitesse'08 VR1.

lees meer

Pupil van de Week: Tije Lamers

Door de nederlaag van De Zwaluw tegen Odiliapeel hebben de Blauwwitten een gaatje moeten laten ten opzichte van de (sub)top van de competitie. Ook in de tweede periode staat de Oeffelste club er daardoor niet goed voor. De goede vorm zal teruggevonden moeten worden voor een mooie reeks met veel punten. Zondag komt SCV'58 op bezoek.

lees meer

De Zwaluw 4 komt matig uit winterslaap

Het was al bijna drie maanden geleden dat De Zwaluw 4 had mogen voetballen. Vandaag rolde de bal weer eens in het Oeffeltse. Zij het niet, dat het koud was. Het sneeuwde zelfs bij aankomst op het sportpark. Men had er zin in en Bert had uit zijn ruime selectie een opstelling gesmeed.

lees meer

Vacature Technisch Jeugd Coördinator (TJC)

De jeugdafdeling van v.v. De Zwaluw wil zich verder ontwikkelen, zodat onze jeugdvoetballers met veel plezier de voetbalsport kunnen blijven beoefenen. Daarnaast wil de vereniging kwalitatief een stap zetten om zo de nog te benoemen doelstellingen die in een nieuw beleidsplan komen ook te behalen. De ambitie van de vereniging is om teams, trainers en leiders te begeleiden voor, tijdens en na de trainingen en wedstrijden. 

lees meer

Bied en win gesigneerde shirts!

De cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling, welke op zaterdag 10 maart a.s. wordt gehouden, groeit gestaag en bevat inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere kavels om deze veiling in alle opzichten te doen slagen ten gunste van onze voetbalvereniging. De Veilingcommissie is erin geslaagd om enkele bijzondere topstukken te kunnen vergaren, zoals een gesigneerd voetbalshirt van Lieke Martens uit Barcelona, voorheen woonachtig in Bergen (L) en een ingelijst en gesigneerd shirt door de huidige selectie van N.E.C., Nijmegen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1376

Kersten Assurantiën Security Art Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Hoofdsponsor Atlantic Power Spar Boere Van Neerven Sport