Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1777

De Zwaluw 1 en 4 hebben de wind tegen

Het was na een verregende zondag en de angst voor storm ‘Ciara’ weer eens tijd voor een vol voetbalweekend. Al was de vraag of er gespeeld kon worden door hevige regenval en een nieuwe storm. Zo was op social media en de vele groepsapps die ons voetballende kikkerlandje rijk is de #dennisstorm buitengewoon populair. 

lees meer

MO17-1 pakt meteen een punt bij eerste duel

Zaterdag 15 februari was het eindelijk zover: de eerste competitie wedstrijd voor De Zwaluw/Achates MO17. Spannend of de wedstrijd wel door zou gaan gezien de terreinomstandigheden, maar vooral erg benieuwd of en hoe dit team zich staande weet te houden in de eerste klasse MO17 (niet een maar gelijk twee stappen omhoog, wie verzint er nu zoiets).

lees meer

Dit weekend wel seniorenvoetbal?

Na twee weekenden waarbij alle seniorenwedstrijden werden afgelast, en opnieuw natte week, is het de vraag hoeveel wedstrijden er doorgang zullen vinden. Ook voor zondag is er veel regen voorspelt. Met wat geluk valt die neerslag wat later op de dag, en kan er daardoor toch gevoetbald worden.

lees meer

Tussenstanden senioren teams

Terwijl het frisse weer anders doet vermoeden, zijn enkele van onze seniorenteams al weer ontwaakt uit hun winterslaap. En dat in de derde week van januari al! Hoe doen De Zwaluw teams het en hoe staan ze er voor in de stand? Even een korte terugblik, zeker ook omdat niet iedereen over de voetbal.nl app beschikt.

lees meer

Fleur Hermens is deze week onze pupil!

Zondag aanstaande speelt De Zwaluw 1 thuis tegen SES 1. Eerder dit seizoen werd er ruim gewonnen op het sportpark in Langenboom met 1-5. Deze thuiswedstrijd zal Fleur Hermens onze pupil zijn. De speelster van De Zwaluw JO7 verwacht dat De Zwaluw 1 ook dit keer de drie punten gaat pakken door met 3-1 te winnen van de bezoekers. We wensen Fleur veel plezier! 

lees meer

De Zwaluw ontmoet SES op Sportpark Hogehoek

De eerste ontmoeting van De Zwaluw 1 tegen SES 1 eindigde in een daverende verrassing. In de uitwedstrijd werd het, enigzins geflatteerd, in een 1-5 zege. Halverwege de competitie staan de twee clubs slechts een punt van elkaar af. Een interessante ontmoeting dus op Sportpark Hogehoek.

lees meer

Jari Derks geboren!

Op 17 januari is Wendy Derks, oud jeugdspeelster/leidster en trouwe supporter van De Zwaluw 1, trotse mama geworden van Jari! Knuffeloom van Jari is Zwaluw 2-speler Sander Derks. Namens De Zwaluw van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws! 

lees meer

De Zwaluw op bezoek bij hekkensluiter

Vorig jaar werd SCV'58 kampioen van de vijfde klasse. Daarmee eindigde het ruim boven De Zwaluw. Toch zijn de rollen in de vierde klasse nu omgedraaid. SCV'58 heeft grote moeite op een niveau hoger, terwijl De Zwaluw regelmatig zijn puntjes pakt. De eerste wedstrijd van het seizoen troffen de twee elkaar in Oeffelt. Toen was De Zwaluw veel sterker en won het zeer eenvoudig. Dit weekend staan de teams voor de tweede keer tegenover elkaar.

lees meer

MO15-1 uitgeschakeld in de beker

Het wordt nu inderdaad een beetje verwarrend, voor degene die de perikelen van het combinatieteam van beide kanten van de Maas proberen te volgen. Stond in voorgaande berichtgevingen dat de MO15 in de MO17 was getransformeerd en dan nu toch weer de MO15.

lees meer

Fraaie overwinning Zwaluw 1, ruime zeges Zwaluw 2 en 3

Deze zondag kwam het totaal onbekende SCMH uit Mariaheide op bezoek bij De Zwaluw. Een team dat op de derde plaats was te vinden voor het duel met De Zwaluw. Onder een heerlijk winters zonnetje werd om half drie afgetrapt voor deze wedstrijd in de vierde klasse H.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1777

Spar Boere Security Art Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Autoservice VDB Van Alem Fotografie