Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1872

De Zwaluw neemt talentvolle Thoonen over van JVC Cuijk

De Zwaluw heeft na Jesse van Raaphorst en Tom Willems een volgend talent vastgelegd voor volgend seizoen: Jeroen Thoonen. De verdediger komt over van de jeugd van JVC Cuijk. “Jesse, Tom én Jeroen waren de drie targets die we voor ogen hadden. Geweldig voor de club en de selectie dat zij alle drie voor De Zwaluw hebben gekozen”, reageert trainer Michel van de Venn. 

lees meer

Geef je op voor aangepast E- en F-kamp

Na de teleurstelling dat het E- en F-kamp wegens de Coronapandemie vorig jaar niet door kon gaan, heeft de organisatie samen met het jeugdbestuur moeten besluiten dat ook dit jaar het kamp niet in de originele opzet door kan gaan. We hopen het kamp in 2021 wel als een eendaagse activiteit kan plaatsvinden. Helaas geen overnachting en tweede dag dus, maar wel een mini-EK gevolgd door een spooktocht.

lees meer

Jeugdige aanwinsten voor selectie De Zwaluw

lees meer

Echte Zwaluwbaby geboren!

In de nacht van 4 april is Mik Elbers geboren! Beide ouders van de mooie baby zijn actief bij De Zwaluw. Merijn als speler van De Zwaluw 2 en TC-lid. Tess speelt in het dames-team van onze club. De Zwaluw heeft het mooie geboortekaartje mogen ontvangen! De club wil Merijn en Tess via deze weg feliciteren en veel geluk toe wensen!

lees meer

Thommy Leninduan nieuwe trainer Vrouwen 1

De Zwaluw heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende Roy Gieben. Vrouwen 1 zal vanaf de start van het nieuwe seizoen 2021-2022 onder leiding staan van Thommy Leninduan. 

lees meer

Verslag algemene ledenvergadering 19 maart 2021

Na uitstel te hebben gekregen van de overheid had het bestuur goede hoop om rond maart de Algemene Leden Vergadering op normale wijze te kunnen houden. Helaas is de situatie zoals deze is en moest er een alternatief verzonnen worden. Met hulp van de moderne technieken en R&V-IT werd de vergadering online gehouden via Microsoft Teams. Het deed het bestuur grote deugd dat ruim 50 personen waren ingelogd en dus aanwezig waren bij de Algemene Leden Vergadering van vrijdag 19 maart. 

lees meer

Bestel nu je kaarten voor de online PAAS-BINGO!

VV De Zwaluw organiseert samen met Schaap Events een spectaculaire online PAAS-BINGO. Op Paas-Zaterdag 3 april 2021 om 19.30 uur zal deze BINGO online plaatsvinden. De BINGO is voor iedereen toegankelijk, je hoeft dus niet per se lid te zijn van De Zwaluw of in Oeffelt te wonen. Kaarten kosten € 5,00 per kaart en kunnen nu besteld worden. 

lees meer

De Zwaluw online PAAS-BINGO

VV De Zwaluw organiseert samen met Schaap Events een spectaculaire online BINGO. Op Paas-Zaterdag 3 april 2021 om 19.30 uur zal deze BINGO online plaatsvinden. De BINGO is voor iedereen toegankelijk, je hoeft dus niet per se lid te zijn van De Zwaluw of in Oeffelt te wonen

lees meer

Begeleiding eerste elftal bijna rond, nog leider/grensrechter gezocht

Voor het nieuwe seizoen is de begeleiding van het 1e elftal bijna rond. In eerder stadium is reeds kenbaar gemaakt dat onze hoofdtrainer Michel van de Venn voor een jaar heeft bijgetekend.

lees meer

Algemene ledenvergadering 19 maart

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1872

Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Security Art Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB