Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 2014

Geslaagde Zwaluw Darts Embassy

De 19e editie van de Zwaluw Darts Embassy heeft een nieuwe winnaar opgeleverd, The Maximum! In een spannende eindstrijd wist hij met 4 - 3 af te rekenen met veelvoudig winnaar, The Magpie. 

Al weer voor de 19e keer is het Botden Open, De Zwaluw Darts Embassy, gehouden in onze kantine. Het toernooi is al jaren een begrip en brengt gelukkig al die tijd veel deelnemers die (eindelijk...) een keer voor de hoogste darts-eer willen gaan, de wisselbeker een jaar lang op het nachtkastje. En daarnaast zijn er ook meerdere spelers die hun geluk willen beproeven of behoefte hebben aan een gezellige avond. Dat laatste kan ook prima zonder de hele avond een pijl aan te raken, voor ieder wat wils. 

lees meer

2023 gestart met nieuwjaarsreceptie

Traditiegetrouw vind op 1 januari om 15:00 uur de nieuwjaarsreceptie plaats. Zo ook op de eerste dag van het jaar 2023. Op deze gezellige receptie worden daarnaast de  jubilarissen gehuldigd en de verenigingspersoon van de club bekend gemaakt. Het was 3 jaar geleden dat ze plaats had mogen vinden. Alhoewel het minder druk was dan bij vorige edities was de kantine aardig gevuld.

lees meer

Zwaluw Dartsembassy

Zaterdag 21 Januari 2023 is het eindelijk weer zover!

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 19e editie van de Zwaluw Dartsembassy!Door de corona perikelen was het helaas al weer wat jaartjes geleden maar dit jaar gaan we er weer een geweldige avond van maken! 

lees meer

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Zondag 1 januari is het weer zover, dan is het tijd voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie

lees meer

Uitnodiging prinsenreceptie

Zondag 8 januari vind de prinsenreceptie plaats in gemeenschapshuis de Kleppenburg. Dit jaar is onze vereniging goed vertegenwoordigd. Zwaluw 3 leider Gijs Jansen is prins, zijn adjudant is Zwaluw 3 speler Twan Menting. Samen met prinses Bernice Hendriks en hofdame Tessa Tijssen zwaaien zij de scepter over de Leemkuul. 

lees meer

Overzicht laatste duels voor de winterstop

Het is winterstop en het mag misschien wel uiterst uniek genoemd worden, maar we hebben tot nu toe alles kunnen voetballen!Er is enkel een keer een wedstrijd in overleg verplaatst, maar de weergoden waren ons voor de winterstop zeer gunstig gezind.  Al was het ooit bitterkoud. Al helemaal de laatste zondag voor de winterstop met een gevoelstemperatuur van rond het vriespunt. Naast een overzicht hebben we ook de standen, alsmede een geupdate topscoorderslijst. 

lees meer

Remco Arts nieuwe trainer vv De Zwaluw

De Zwaluw heeft een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Remco Arts. Remco is 31 jaar en woonachtig in Sint Anthonis en zal aan het einde van het seizoen Michel van de Venn opvolgen als hoofdtrainer van onze club. 

lees meer

Terugblik wedstrijden zondag 4 december en standen

De dag voor pakjesavond mochten al onze seniorenteams de strijd aan gaan op weg naar succes. Het was guur en koud dus voor toeschouwers was he weinig aanlokkelijk om de gang naar de diverse sportparken te maken. Ook op de velden waren thermokleren geen overbodige luxe  Toch was er zo links en rechts wel wat voetbalspektakel te zien. Zoals bij de wedstrijd van Zwaluw 1

lees meer

Pupil van de week Dylan Verspeek

Aanstaande zondag tijdens de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2022 voor Zwaluw 1 is Dylan Verspeek pupil van de week. De Zwaluw speelt tegen Resia uit Wellerlooi

lees meer

Clubman Leo de Wit overleden

Deze week bereikte vv De Zwaluw het droevige bericht dat Leo de Wit is overleden. Leo werd 81 jaar. Leo is de vader van Zwaluw 4-speler Jeroen de Wit, en voormalig Zwaluw-5 speler en rustend lid Leon de Wit. Daarnaast is hij trotse opa van onze jeugdspelers Lars en Elin de Wit.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 2014

Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Autoservice VDB Evelien Spar Boere