Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1696

Selectie en dames begonnen aan voorbereiding

Terwijl half Nederland nog een v-tje van vakantie op de kalender heeft staan is zondag 11 augustus de voorbereiding voor het nieuwe seizoen voor De Zwaluw begonnen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer, Frans van Deinsen en assistent-trainer Henri Lamers, werkte de selectie de eerste training af. De opkomst was met ruim 30 man bijzonder hoog. De omstandigheden waren prettig, met een heerlijk ochtendzonnetje en een helgroene mat. De selectiekeepers konden gelijk aan de bak, want zij werden onderhanden genomen door keeperstrainer Hans Geurts.

lees meer

Vernieuwde pagina J&S Schwalbe toernier

Direct na de zomerstop is het jaarlijks terugkerende senioren Das J&S Electrotechniek Schwalbe toernier. Een supergezellig evenement voor zowel dames als heren. De pagina op onze website, waar meer informatie te vinden is, is vernieuwd. Bekijk deze pagina via deze link. We hopen jullie in augustus weer te kunnen begroeten!

lees meer

Spitsentraining voor aanvallers selectie

Aanvallers van de selectie van De Zwaluw krijgen een unieke mogelijkheid om kosteloos spitsentraining te volgen. De training wordt aangeboden door Arjen Tijs, die als speler actief is geweest bij DIO'30, Woezik en Alverna. De training zal gericht zijn op focus, techniek, handelingssnelheid, fysieke en tactische ontwikkeling, mentale weerbaarheid en scorend vermogen. Dit zal plaatsvinden op zondag 18 augustus, direct na de gezamelijke warming-up (11:00 uur). 

lees meer

Zwaluw Rabo Tourspel 2019

Ook voor deze Ronde van Frankrijk organiseert onze voetbalvereniging het Zwaluw Rabo Tourspel. Het betreft zelfs een jubileumeditie, want op zondag 7 juli – een dag na de start van de Tour in Brussel – begint het 25e Zwaluwtourspel. Natuurlijk zijn er ook dit jaar, met dank aan een rits mooie sponsoren, weer vele (en verschillende) dag- en maandprijzen te winnen. Opgeven kan tot zondag 7 juli 12.00 uur.

lees meer

Harm Miggiels clubtopscorer met 28 doelpunten!

Het kon bijna niet anders! Met een voorsprong van maar liefst 8 doelpunten op de nummer twee, is Harm Miggiels topscorer van het seizoen 2018-2019 geworden! Hij komt uit op een puntentotaal van 33,04. Ruud Maas, speler van De Zwaluw 5, eindigt op de tweede plek met 20 doelpunten en 23,6 punten. Geeke Onder de Linden van De Zwaluw Dames maakt het podium compleet met 20,06 punten door dit seizoen 17 keer het net te vinden. In totaal wisten er 75 leden van onze seniorenteams dit seizoen te scoren. 

lees meer

Bijzondere prijs voor MO15

De meiden van De Zwaluw/Achates MO15 kwamen afgelopen zaterdag (15 juni) voor de laatste maal dit seizoen in actie, bij het meidentoernooi van Eendracht’30 in Mook. In de MO15-pool werden achtereenvolgens de meiden van Quick 1888 (Nijmegen), BVC’12 (Beek) en thuisploeg Eendracht’30 verslagen, allen met 1-0. Deze zuinige overwinningen hadden maar één gevolg: de eerste plek en dus de beker.  

lees meer

Regen hindert E- en F-kamp niet

Dertig kinderen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het E- en F-kamp. Op de zonnige vrijdagavond begon het kamp, na de slaapplek opgebouwd te hebben, met een voetbalclinic. De leuke oefeningen werden met veel enthausiastme gedaan door de voetballers. Daarna werden de begeleiders door de kinderen uitgedaagd voor een wedstrijdje op het grote hoofdveld.

lees meer

Indelingen Senioren seizoen 2019-2020

Na de indelingen van onze jeugdteams zijn nu ook de selecties van onze senioren teams bekend voor het seizoen 2019-2020. Bekijk hier de indelingen van alle senioren teams met onder andere de selectie van het eerste en tweede elftal. 

lees meer

Evaluatie pilot samenwerking met Hapse Boys

Het aantal jeugdleden bij De Zwaluw neemt de laatste jaren af. Hierdoor is het voor ons als voetbalvereniging noodzakelijk om stappen te zetten om het voetballen voor de jeugd op een goede manier te kunnen blijven organiseren. Sinds vorig jaar voeren we verkennende gesprekken met Hapse Boys over een mogelijke samenwerking. Als volgende stap zijn we in januari gestart met een pilot waarin de JO15-1 van De Zwaluw met die van de Hapse Boys is samengevoegd tot twee combinatieteams.

lees meer

Diepe buiging voor deze kanjers!

Onze Alpe d'Huzes zit er op. En wat was het gaaf om mee te maken! Alle doelstellingen die wij, de Wortels uit Oeffelt, hadden zijn behaald. En nog meer dan dat. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1696

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Atlantic Power Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Security Art Evelien Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie