Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1863

Algemene ledenvergadering 19 maart

lees meer

Clinic voor de jeugd

We zijn nog niet van alle corona perikelen af, helaas zijn de competities beëindigd door de KNVB, en kan er voorlopig alleen getraind worden. Wij willen proberen via een extra activiteit voor iedereen een leuke dag te organiseren. Op zaterdag 20 maart organiseert de Techische Commissie samen met de eerste elftalselectie een clinic voor de jeugd.

lees meer

Roy Gieben vertrekt bij De Zwaluw, diverse vacatures open

Na enkele gesprekken met TC over invulling van verschillende taken bij De Zwaluw heeft Roy Gieben besloten te vertrekken bij De Zwaluw. Roy gaat zijn ambities betreffende zijn trainersloopbaan verder nastreven bij een vereniging welke op een hoger niveau actief is. Binnenkort zal er meer bekend worden waar dit zal zijn.

lees meer

Groot verdriet om overlijden Wendy Burgers - Artz

Met grote verslagenheid heeft vv De Zwaluw kennisgenomen van het veel te vroege overlijden van Wendy Burgers - Artz. Wendy mocht slechts 50 jaar worden. Wendy is de moeder van onze leden Sjoerd (De Zwaluw 3) en Luke (De Zwaluw JO-17) Burgers en was een zeer trouw supporter van onze club. Buiten haar support heeft ze zich meermalen ingezet voor onze vereniging. Wij wensen Sjoerd, Mayke en Luke heel veel sterkte in de komende tijd.

lees meer

Dieke Verdijk geboren!

Het is al even stil op het voetbalfront, gelukkig hebben we een prachtig nieuwtje! Onze voorzitter TC en tevens speelster van de Zwaluwdames, Celine van Bergen, is bevallen van een dochter die luistert naar de mooie naam Dieke. De Zwaluw wenst het kersverse gezin heel veel geluk samen!

lees meer

Nieuwjaarstoespraak en jubilarissen

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van onze club worden traditioneel de jubilarissen gehuldigd. Behalve dit jaar. Op 1 januari 2021 was er namelijk geen nieuwjaarsreceptie. Maar dat betekent niet dat er geen jubilarissen bij voetbalvereniging De Zwaluw zijn. Zo blijkt ook uit de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Bas van den Boom.

lees meer

Dankwoord aan onze sponsoren

Het zijn moeilijke en onzekere tijden. Het coronavirus is nog altijd niet onder controle. Ook voor ons als voetbalvereniging is het in deze tijd niet makkelijk. Daarom zijn wij extra blij met de volwaardige steun die wij krijgen van onze sponsoren. Want ook zij hebben het in deze onzekere tijd zeker niet makkelijk.

lees meer

Nieuwsbrief samenwerking met Hapse Boys

Dit seizoen is de samenwerking met Hapse Boys in de jeugdafdeling verder geïntensiveerd. Hier onder volgt een nieuwsbrief over de bevindigingen van het lopende seizoen en toekomst plannen.

lees meer

Fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2021!

Aan het einde van dit speciale jaar willen wij iedereen hele fijne Kerstdagen wensen. Dat jullie, ondanks de beperkingen die er nu zijn, toch van deze speciale dagen mogen genieten. Ook wensen we iedereen een heel gezond, gelukkig en sportief 2021.

lees meer

Sluiting Sportpark

Net als in andere jaren sluiten we rond de feestdagen ons sportpark voor enige tijd. Dit jaar is dat van vrijdag 18 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021. In deze periode mag het sportpark niet worden gebruikt voor trainingen, (onderlinge) wedstrijden of andere activiteiten.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1863

Autoservice VDB Spar Boere Van Neerven Sport Security Art Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Atlantic Power Kapsalon Annemarie