Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1607

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

Prémiere Zwaluw jubileumdocumentaire

Het jubileum van ons 100-jarig bestaan mag dan al even achter ons liggen, vergeten zullen we het zeker niet! Tijdens onze jubileumactiviteiten heeft Rick Vissers prachtige beelden geschoten en deze van deze beelden een werkelijk sublieme documentaire gemaakt. Alle activiteiten komen hierin terug en geeft een mooi beeld van alles dat we in het weekend van 7 tot en met 10 juni mochten beleven. 

lees meer

Pupil van de Week: Owen Stiphout

In het najaar eindigde de uitwedstrijd tegen Astrantia 1 in een gelijkspel. Beide ploegen scoorden in Middelaar twee maal. Owen Stiphout van JO-7 heeft er vertrouwen in dat De Zwaluw 1 deze keer het doel schoon houdt en de wedstrijd naar zich toe zal trekken door zelf drie keer het net te vinden. Als deze voorspelling uitkomt betekent dat een mooie uitslag van de eerste thuiswedstrijd na de winterstop.    

lees meer

MO15 start de voorjaarscompetitie met klinkende zege

De winterstop zit er weer op en hopelijk definitief, niet meer ruiten krabben, niet meer sneeuw schuiven en op naar de voorjaarscompetitie, voetballen dus. Op een erg winderige zaterdag mocht De Zwaluw/Achates MO15 naar Wanroij. In de ochtend werd er nog het nodige geappt om van de 21 speelsters, er veertien op weg naar Wanroij te krijgen (een volle ziekenboeg).

lees meer

De Zwaluw naar de nieuwe koploper

Vorige week ging SCV'58, dat bijna de hele eerste seizoenshelft bovenaan staat, onderuit tegen DWSH'18. De concurrenten wisten te profiteren van deze misstap. Holthees/Smakt passeerde de Velpse club en mag zich de nieuwe trotse koploper noemen. Ook voor De Zwaluw gloort er nu weer hoop op een betere klassering. Maar daarbij begint het natuurlijk eerst met de eigen wedstrijden winnen. Holthees/Smakt - De Zwaluw is daarom een erg belangrijke topper.

lees meer

Frans van Deinsen nieuwe trainer De Zwaluw

De Zwaluw heeft overeenstemming bereikt met Frans van Deinsen over de functie van hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020. Bij onze voetbalclub neemt hij komende zomer het stokje over van Dennis Kroes, die na één jaar vertrekt.

lees meer

De Zwaluw 1 en 2 oefenen tegen WHV

Opnieuw was er een voetballoos weekend voor De Zwaluw, althans qua competitiewedstrijden. Nu de weersvooruitzichten wat beter worden, is het belangrijk om wat extra wedstrijdritme op te bouwen voor de competitiehervatting. Met WHV is daarvoor een oefenpartner gevonden. Ook De Zwaluw 2 zal dinsdagavond 5 februari naar Loosbroek afreizen voor een oefenwedstrijd.

lees meer

Dit weekend wel competitievoetbal?

De Zwaluw 1, 2, 4 en VR1 hebben in het eerste weekend van februari een competitieduel gepland staan. Tot nu toe werden alle wedstrijden afgelast omdat de velden niet bespeelbaar waren. Ook dit weekend zal dat weer de grote vraag zijn.

lees meer

Pupil van de Week: Morris Celissen

Morris Celissen is onze eerste pupil van de week dit jaar en gokt op een goed begin! Hij denkt dat De Zwaluw 1 de tweede helft van de competitie begint met een 4-0 zege op Elsendorp 1. Een resultaat waardoor De Zwaluw 1 zal klimmen naar de derde plek van de competitie. Elsendorp 1 zal zakken naar de vierde plek. Daarmee staat een plek in de top drie van de competitie op het spel voor beide ploegen. 

lees meer

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de Veteranen van De Zwaluw het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. In 2019 gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1607

Kersten Assurantiën Van Neerven Sport Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Atlantic Power Security Art Kapsalon Annemarie Evelien Spar Boere