Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1889

Vacatures derde en eerste elftal: dit is je kans!

lees meer

Sjoerd en Jesse duiken de grachten in: help ze!

Sjoerd Burgers en Jesse Willems hebben onze hulp nodig. De twee seniorenspelers van De Zwaluw halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte ALS en kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten. Voor dat goede doel duikt het Oeffelts tweetal op zondag 29 augustus de grachten in.

lees meer

De Zwaluw volgend seizoen niet naar SVEB

De Zwaluw kent de tegenstanders voor het nieuwe seizoen. Voetbalbond KNVB heeft vrijdag namelijk de indelingen van de competities voor prestatieve teams gepubliceerd. Omdat er geen promoties en degradaties plaats hebben gevonden in het afgelopen coronaseizoen zijn er weinig verrassingen voor het vlaggenschip.

lees meer

Update indeling veteranen

De indeling van de veteranen voor seizoen 2021/2022 is aangepast. Klik hier voor de teamindelingen van de veteranen.

lees meer

Foto's De Zwaluw JO11 - Toxandria JO11

Foto's: Frans Reijs

lees meer

Update: indelingen jeugd seizoen 2021/2022

Volgend jaar hopen we weer een volledig normaal voetbalseizoen mee te maken. Maar zoals ieder jaar is de grote vraag wie bij wie in het team zit. Via dit bericht zal daar duidelijkheid over komen! Opnieuw zijn er veel combinatie elftallen, met Hapse Boys en  RKSOV Achates. 

lees meer

De Zwaluw vindt keeper en laat buitenkans niet liggen

lees meer

Achates/De Zwaluw MO17 de beste van de Regio?!

Achates/de Zwaluw MO17 flikt het weer! Dat de meiden kunnen voetballen en telkens met de besten mee kunnen is inmiddels wel bekend, maar ook in dit bijzonder voetbaljaar eindigt de MO17 weer bovenaan. Voor de Regiocup werden 3 wedstrijden gespeeld en alle 3 zijn ze overtuigend gewonnen. In de laatste speelronde komen onze meiden niet meer in actie en alleen Juliana Mill kan nog in punten gelijkkomen. Helaas treffen we hen niet meer in de Regiocup.

maud-m017

lees meer

Afsluitend mix-toernooi senioren

lees meer

De amateurvoetballoterij

Wederom zit een voetbalseizoen er zo goed als op. Helaas was er nog steeds een virus dat het normale leven bijna volledig lamlegde. Voetballen in wedstrijdvorm, duels uitvechten, juichen na een doelpunt, balen na een gemiste kans en spelen met publiek langs de kant. We hebben het dit seizoen zo weinig mogen beleven, maar er komen betere tijden aan! Gelukkig konden we wel trainen en aan het einde van het seizoen zelfs onderling voetballen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1889

Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Evelien Van Neerven Sport