Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1543

Pupil van de Week: Chris Schaminee

Na de 2-3 winst in de derby tegen VIOS'38 is het nu de beurt aan SVS 1. Waar De Zwaluw 1 een goede start van de competitie heeft gekend en nu tweede staat, heeft SVS 1 meer moeite om op gang te komen dit seizoen. Als het aan pupil van de week Chris Schaminee ligt, wint De Zwaluw 1 ook deze pot tegen de huidige nummer twaalf.   

lees meer

De Zwaluw organiseert bockbieravond!

Aan het weer is het niet te merken, maar de tijd voor bockbier is weer aangebroken. Om de doorsnee donderdag een herfstachtige twist te geven organiseert De Zwaluw op 1 november een bockbieravond. Naast ons standaard biertje van Bavaria kun je deze avond de herfst proeven met maar liefst drie soorten bockbier van de tap!

lees meer

De Zwaluw neemt wraak bij buurman VIOS'38

De Zwaluw heeft zondagmiddag op een heerlijke manier revanche genomen op VIOS’38. De Oeffeltenaren draaiden in de tweede helft van de derby een 2-1 achterstand om in een 3-2 zege. Daarmee gaf De Zwaluw het enige juiste antwoord nadat de Beugense buurclub in de nacht van zaterdag op zondag het oranje stoeltje van de tribune van De Hogehoek had ontvreemd. 

lees meer

De Zwaluw speelt interessante derby

Al jaren lang spelen De Zwaluw en VIOS'38 derby's vol strijd, waarbij het vooraf niet te voorspellen is wie er uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. Hoewel VIOS'38 vorige week verloor, van red. koploper GVV'57, behoren beiden clubs tot de titel kandidaten. Het interessante voetbalgevecht tussen de twee buurdorpen vindt plaats in Beugen.

lees meer

Nieuwe voorzitter voor De Zwaluw

Bas van den Boom is donderdagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen tot voorzitter van voetbalvereniging De Zwaluw. De 50-jarige Oeffeltenaar was de enige kandidaat voor die functie. Hij kreeg tijdens de bijeenkomst de voorzittershamer (symbolisch) overgedragen van Peter Coenen. 

lees meer

ALV op donderdag 11 oktober

De jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van voetbalvereniging De Zwaluw staat dit jaar gepland voor donderdag 11 oktober. Alle senioren, rustende leden, voetballers van de Onder 19 en ouders van jeugdspelers zijn vanaf 21.15 uur van harte welkom in het clubgebouw van sportpark Hogehoek. Indien je niet aanwezig kunt zijn, graag afmelden bij Peter Coenen

lees meer

De Zwaluw 1 op beeld vastgelegd

Het was misschien niet het meest geschikte moment, toch mag het resultaat er wezen. De Zwaluw 1 werd afgelopen (kermis)zondag namelijk op beeld vastgelegd door een persfotograaf. Een plaatje van ons vlaggenschip was een must op korte termijn, omdat binnenkort het Topic Magazine in de gemeente Boxmeer verschijnt.

lees meer

Zwaluw 4 komt van koude kermis thuis

Op kermiszondag stond voor De Zwaluw 4 het derde competitieduel op de rol, in Boxmeer om precies te zijn. Maar voordat het zover was, zorgde leider Bert voor extra saamhorigheid. Hij regelde een ontbijtje voor de gehele groep. Om 10.00 uur werd er verzameld. Daarna was het even wachten alvorens men richting Boxmeer toog. 

lees meer

Leden verzocht toestemmingsverklaring in te vullen

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing in Nederland. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). 

lees meer

MO15 verliest spannende strijd in Boekel

Het was een spannende wedstrijd! De meisjes waren goed sterk en fanatiek, we hebben goed ons best gedaan en het ging ook best goed! We hebben met 3-2 verloren maar wel redelijk goed gespeeld, mooie acties gemaakt en goed ingezet!

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1543

Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Security Art Evelien Van Alem Fotografie Spar Boere Atlantic Power Van Neerven Sport