Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1853

Algemene ledenvergadering uitgesteld

Traditiegetrouw staat in de maand oktober altijd de Algemene Vergadering van onze vereniging op het programma. Dit is de belangrijkste bijeenkomst voor een vereniging waarbij de leden hun stem kunnen laten horen en er gesproken wordt over het gevoerde en toekomstige beleid.

lees meer

Corona gooit roet in het eten bij jeugdactiviteiten

Vanwege alle maatregelen rondom Corona, gaan een aantal geplande activiteiten voor de jeugd de komende periode niet door. Nadat al eerder door de KNVB alle toernooien in de zaal in de winterperiode zijn afgelast, hebben we nu ook besloten om ook het Wintertoernooi met Achates, VV Heijen en Vitesse niet door te laten gaan. 

lees meer

Prachtige opbrengst Rabobank clubsupport Actie

Dinsdag 10 november zijn de opbrengsten bekend gemaakt aan de deelnemende verenigingen van de Rabobank clubsupport actie. Een actie waarbij leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen konden stemmen voor de winstverdeling van de bank. Daarbij hadden mensen woonachtig in het land van Cuijk & Maasduinen keuze uit zo’n 600 aangemelde verenigingen. De Zwaluw deed ook mee aan deze clubsupport actie. Voor onze vereniging kwam er het fantastische bedrag van € 1337,11 uit de bus. Via deze weg willen we alle leden, vrienden, kennissen en andere Zwaluw-stemmers bedanken die op onze vereniging hebben gestemd. 

Namens De Zwaluw: Bedankt!

lees meer

20% korting op teamkleding bij van Neerven

De feestdagen staan weer voor de deur! Gelukkig mogen de jeugdleden nog lekker trainen en daarom heeft Sport 2000 van Neerven een (webshop) actie. Om de clubkleding van De Zwaluw een boost te geven krijg je nu niet 10, maar 20% korting op alle teamkleding!

Je kunt de teamkleding bestellen in de webshop (klik hier) of in de winkel.

lees meer

Uiterlijk 31 oktober correcte spelerspasfoto

Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Elke speler moet uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

lees meer

Stem op De Zwaluw: Rabo clubsupport campagne

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport actie. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 5 oktober september tot en met 25 oktober is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls.

lees meer

Piet Graat overleden

Deze week bereikte vv De Zwaluw het trieste bericht dat Piet Graat is op 79-jarige leeftijd is overleden.Hij was al langer ziek.

lees meer

De Zwaluw werkt met nieuw coronaprotocol

Naar aanleiding van de dinsdag (13 oktober) aangekondigde nieuwe coronamaatregelen van het kabinet zijn de volgende regels bij en voor onze voetbalvereniging vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur van kracht. Dit in aanvulling op het eerder gecommuniceerde coronaprotocol van De Zwaluw.

lees meer

Prachtige zege De Zwaluw

De vierde wedstrijd van het seizoen mocht De Zwaluw het opnemen tegen DSV uit Sint Anthonis, wat momenteel in een wat vertekend competitiebeeld, koploper is. Van DSV is bekend, dat het ieder jaar een goed stel heeft en altijd wel mee kan doen om de bovenste plaatsen. De Zwaluw wist dus wat het te doen stond vandaag om te proberen een goed resultaat te halen.

lees meer

Achates/de Zwaluw MO17-1 komt net tekort

Afgelopen zaterdag stond de kraker “Achates/de Zwaluw MO17-1 –Sparta ’25 MO17-1 op het programma”. Beide teams hadden nog geen punten verloren en op basis van een beter doelsaldo (1 goal verschil) stond Sparta boven aan. Sparta ’25 kende we nog van de voorjaarscompetitie een sterke ploeg, met snelle spelers op het middenveld en in de voorhoede. De weersgoden waren ons goed gezind, want na een kletsnatte week, was het droog en stond er zelfs een herfstzonnetje aan de hemel.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1853

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Security Art Spar Boere Atlantic Power