Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1497

Geeke eenzaam aan de top

Alle wedstrijden van de senioren zijn gespeeld, en daarmee is de topscorerslijst definitief. Niemand zal verbaasd zijn dat Geeke onder de Linde de doelpuntenkoningin van De Zwaluw is gekomen. Ze had al een immense voorsprong op het klassement in de winsterstop, maar die werd daarna alleen maar verder uitgebouwd. Uiteindelijk bleef de teller steken op het enorme aantal van 56 doelpunten.

lees meer

Dank voor prachtig eeuwfeest

Het is al meer dan een week geleden maar nog altijd kijken we vol trots terug op ons eeuwfeest. Van donderdag tot zondagavond hebben we als één vereniging, als een grote familie met vrienden en bekenden mogen genieten van een prachtig jubileumweekend met heel veel hoogtepunten. 

lees meer

Nieuwe sponsors op het shirt van De Zwaluw

Het vertrouwde logo van Kombi Bouwmaterialen/de Cup BV verdwijnt van het shirt van De Zwaluw. Het Udense bedrijf van vader Wiel en zoon Stan Cuppen stopt na acht jaar als hoofdsponsor van onze vereniging. Sinds 2010 was Kombi op het blauwwitte tricot aanwezig. Tijdens het eeuwfeest nam De Zwaluw op gepaste wijze afscheid van Kombi.

lees meer

Foto’s onvergetelijk eeuwfeest De Zwaluw

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Althans, zo luidt het gezegde. In dit geval gaat die vlieger niet (helemaal) op. Bij het jubileumweekeinde van De Zwaluw moet je bij zijn geweest. Pas dan kan en mag je erover meepraten. Het was namelijk vier dagen lang één groot feest, een ervaring om nooit te vergeten.

lees meer

Koning, KNVB en De Zwaluw onderscheiden Zwaluwleden

Het 100-jarig bestaan was naast een uitstekende gelegenheid om te feesten, ook een goed moment om terug te kijken naar de mooie historie. In het oog springen mooie sportieve momenten, soms ook droevige. Uiteindelijk valt of staat de club bij de hulp van alle vrijwilligers.

lees meer

Afhaal en aankoop jubileumboek 15 juni

Op zaterdagmiddag tijdens het jubileum werd het jubileumboek gepresenteerd. Een speciale commissie heeft veel energie gestoken in het prachtige boekwerk, waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op de rijke historie van onze club. 

lees meer

Vrouwen bekronen jubileum met titel

De vrouwen van De Zwaluw hebben ons eeuwfeest met goud omrand. Op de zondagochtend van het jubileum sleepten zij de titel van de zesde klasse 606 binnen. De Oeffeltsen waren in een echt kampioensduel op eigen terrein – met honderden fanatieke supporters langs de kant – te sterk voor directe concurrent Heijen/Olympia’18: 3-0.

lees meer

Vrijdag 22 juni inleveravond voor jeugdleiders

Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in de bestuurskamer van sportpark Hogehoek. 

lees meer

Zinderende apotheose voor Zwaluwdames

Enkele maanden geleden leek het alsof het dameselftal een platte kar nodig had met winterbanden, bij wijze van spreken. Door een gelijkspel en twee verliespartijen, tegen DSV VR1 en Hapse Boys VR2, moet deze platte kar veilig gesteld worden in de laatste en allesbeslissende speelronde. 

lees meer

Trots overheerst na mislopen promotie

Uitgerekend op de dag van het 100-jarige jubileum van De Zwaluw speelde het eerste de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De terugwedstrijd tegen RKKSV uit Kruisstraat, waar uit met 2-1 verloren werd. Supportersclub Les Bleus zorgde voor sfeervolle taferelen bij aanvang van de wedstrijd en het in groten getale aanwezige publiek maakte zich op voor een spannend duel. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1497

Kersten Assurantiën Van Neerven Sport Spar Boere Hoofdsponsor Security Art Van Alem Fotografie Evelien Kapsalon Annemarie Atlantic Power