Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1507

Grensrechters gezocht

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Helaas hebben we ondanks een eerdere oproep voor het eerste elftal van De Zwaluw nog geen assistent-scheidsrechter (lees: vaste grensrechter) kunnen vinden. Gelukkig zijn er wel een aantal leden die de vlag twee of drie wedstrijden ter hand willen nemen. Het is super fijn dat zij dit willen doen, maar we hebben nog niet voldoende vrijwilligers om alle wedstrijden van het seizoen te vullen.

lees meer

Fatsoenlijk gebruik van ons sportpark

Ons sportpark is voor alle Oeffeltse voetballiefhebbers. In principe is iedereen welkom, ook buiten trainings- of wedstrijdtijden. Zo is er afgesproken dat de grote goal aan de voorzijde van veld 2 gebruikt mag worden om in de "vrije tijd" een balletje te trappen.

lees meer

Flinke deelnemerslijst Das Schwalbe toernier

Het is bijna weer zover, Das J&S Elektro Schwalbe toernier staat weer voor de deur. En wel op zaterdag 18 augustus. Ook dit jaargaan we proberen er weer een mooi en gezellig voetbalfeest van te maken.

lees meer

Programma voorbereiding senioren bekend

Weken lang geen regen, veel zon doen Nederland op dit moment meer op Frankrijk lijken, dan op zichzelf. Het voetbalseizoen lijkt daarom misschien nog ver weg te zijn, maar over twee weken start de voorbereiding op het seizoen 2018 - 2019 al weer. Wedstrijdsecretaris Raymond Pichel heeft zijn zaakjes zoals altijd prima op orde, daarom kunnen we het beker- en oefenprogramma's via de site bekend maken.

lees meer

Beker: De Zwaluw in Cuijkse groep

Twee weken na de competitie-indelingen (zie hier) heeft de KNVB ook de poules van de districtsbeker bekend gemaakt. Het eerste elftal De Zwaluw wacht een ‘Cuijkse’ groep met JVC Cuijk zaterdag (derde klasse), SIOL uit Katwijk (vierde klasse) en buurclub VCA uit Sint-Agatha (eveneens vierde klasse). De wedstrijden zijn op zondag 2, 9 en 16 september.

lees meer

Start trainingen jeugdteams

Voor de meesten is het nog vakantie, toch staat het nieuwe seizoen voor de deur. Zo start de selectie van De Zwaluw op zondag 12 augustus met de eerste training. Vanaf dan mogen ook de jeugdteams van onze club hun trainingen hervatten. Een week later zullen alle junioren- en pupillenploegen sowieso beginnen, meldt de technische commissie van de jeugd. Op maandag 20 augustus begint het schooljaar immers ook.

lees meer

Oproep voor trainers en leiders

De technische commissie heeft jouw hulp nodig. De begeleiding van de jeugdteams van De Zwaluw is namelijk nog steeds niet helemaal rond. Zoals het er nu voor staat kan nog niet iedereen twee keer per week trainen. En dat is toch wel het uitgangspunt bij onze vereniging (vanaf de JO8). Sommige teams hebben zelfs nog helemaal geen trainer(s).

lees meer

KNVB deelt jeugd De Zwaluw in

Naast de competitie-indelingen bij de senioren (klik daarvoor hier) heeft de KNVB ook die van al onze jeugdteams bekend gemaakt. Jeugdwedstrijdsecretaris Hans van Tits heeft ze voor jullie opgezocht, wij hebben er een overzichtelijk lijstje van gemaakt. Zoek jouw team op en kijk wie de tegenstanders zijn. Tussen haakjes staan de voorkeurstijden van de teams om de thuiswedstrijden te beginnen.

lees meer

De Zwaluw kent zijn opponenten

De Zwaluw is door de KNVB voor komend seizoen verplaatst naar de vijfde klasse F. Ons vlaggenschip stuit zodoende op slechts vier dezelfde tegenstanders als afgelopen jaar: Astrantia (Middelaar), GVV’57 (Grave), SCV’58 (Velp) en VIOS’38 (Beugen). SC St. Hubert en De Willy’s zijn onder de naam van fusieclub DWSH’18 ook in deze competitie ingedeeld.

lees meer

Zwaluw Rabo tourspel 2018

Binnenkort begint de 24e editie van het Zwaluw Rabo Tourspel. De organisatie hoopt van harte op een mooi groot deelnemersveld. Op zaterdag 7 juli zal de Tour de France van start gaan vlak op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes, om in de drie daaropvolgende weken een uitdagend parcours af te leggen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1507

Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Security Art Spar Boere Atlantic Power Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Evelien