Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1766

Goede resultaten Zwaluwteams op inhaaldag

Deze zondag stonden voor De Zwaluw 1 tot en met 4 inhaalwedstrijden op het programma. Door de vele regenval de afgelopen tijd was voetballen op veld 2 in Oeffelt niet mogelijk en werd de wedstrijd van De Zwaluw 4 afgelast. 

lees meer

Verschillende inhaalduels voor de senioren

Snel na de winterstop zijn er al weer vier inhaalduels voor de senioren van De Zwaluw. Dat heeft alles te maken met het natte najaar. Helaas is de winterperiode tot nu toe ook met redelijk wat neerslag verlopen. Toch is er voor het komende weekeinde goede hoop dat de duels van De Zwaluw 1 (tegen DSV 1), De Zwaluw 2 (tegen Elsendorp 2), De Zwaluw 3 (tegen Hapse Boys 5) en De Zwaluw 4 (Hapse Boys 6) doorgang zullen vinden.

lees meer

De Zwaluw bereikt akkoord met Roy Gieben en Rick Maassen

De Zwaluw bouwt voort op Roy Gieben en Rick Maassen. Onze vereniging heeft de twee jeugdige Oeffeltenaren, respectievelijk 21 en 20 jaar oud, namelijk ook voor volgend seizoen aan zich gebonden als trainers. De verlenging met Roy en Rick, beiden in het verleden speler op De Hogehoek, zorgt voor continuïteit bij De Zwaluw, aangezien zij al langer deel uitmaken van het technisch kader van de club.

lees meer

Jurre Lamers is onze pupil van de week

Zondag 19 januari speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswestrijd van 2020. De wedstrijd tegen de huidige nummer 7, DSV 1, stond eigenlijk gepland op 8 December, maar werd toen afgelast. Als het weer het dit keer toe laat, zal Jurre Lamers zich zondag warm aankleden om het eerste elftal als pupil toe te juichen! 

lees meer

Buurtvoetbaltoernooi krijgt tweede editie

Goed nieuws voor al onze leden! Ook in 2020 vindt het Buurtvoetbaltoernooi 2.0 plaats bij De Zwaluw. De tweede editie van dit prachtige heringevoerde evenement van onze club staat dit jaar op maandag 1 juni op het programma, op tweede Pinksterdag dus. De grote vraag is natuurlijk wie ‘de Looise Muur’ zal opvolgen. 

lees meer

Eerste prijs MO17 in 2020

Al enige jaren wordt er voor de jeugd een “wintertoernooi” georganiseerd bij voetbalclub Alverna. Afgelopen zaterdag was het zover en waar gevoetbald wordt zijn de meiden van De Zwaluw/Achates MO17. 

lees meer

Competitiehervatting De Zwaluw met derby

De winterstop is voor de selectiespelers van De Zwaluw voorbij. En direct staat er een heerlijke wedstrijd op het programma. De derby tegen VIOS'38, die eind van vorig jaar werd afgelast, wordt zondag in Beugen ingehaald. Hopelijk vind deze wedstrijd nu wel doorgang.

lees meer

2020 ingeluid en prijzen uitgereikt

Traditiegetrouw vond op 1 januari de nieuwjaarsreceptie van onze voetbalclub plaats. Hoewel het iets minder druk was dan de voorgaande jaren was het even na drie uur al gezellig druk in de kantine. In zijn toespraak heette voorzitter Bas van den Boom de aanwezigen welkom, nam hij het jaar 2019 door met hoogte- en dieptepunten en sloot af met de drie speerpunten van het bestuur: samenwerking, vrijwilligersbeleid en de renovatie van het clubgebouw. Daarna werd geproost op het nieuwe jaar. 

lees meer

De Zwaluw 3 en 5 goed vertegenwoordigd op topscorerslijst

Tijdens de winterstop is het een mooi moment om te kijken naar de senioren clubtopscorerslijst. Nog altijd staan Milan Haerkens bovenaan. Zijn voorsprong groeide verder naar een verschil van vijf doelpunten. Toch maken de achtervolgers zeker nog kans omdat Milan binnenkort vanwege werkverplichtingen geruime tijd niet mee kan doen.

lees meer

18 januari is het weer zover: De Zwaluw dartsembassy!

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 18e editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1766

Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Evelien Van Alem Fotografie Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Security Art Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.