Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1426

Ongeïnspireerd De Zwaluw 4 eenvoudige prooi voor SIOL

Het is zondag 15 april, wanneer het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en menig kind in Oeffelt & omstreken onder een stralend zonnetje de heilige eerste Communie mag doen. De spelers van De Zwaluw 4 maken zich op voor een wedstrijd.

lees meer

Definitieve programma jubileumweekend

Na een geslaagde Kick-off, een fantastisch verlopen goederen- en dienstenveiling gaan we rap naar de volgende feestelijke aangelegenheid, namelijk het jubileumweekend met het vieren van het 100-jarige bestaan van onze vereniging!

lees meer

Hans Geurts stopt met keepersschool

Keeperstrainer Hans Geurts heeft ‘met pijn in zijn hart’ besloten om te stoppen met zijn keepersschool bij onze vereniging. Een hardnekkige achillespeesblessure dwingt hem tot die keuze. Hans zet een punt achter de activiteiten voor Keeperschool Hans Geurts na de huidige voorjaarscursus, die nog tot eind mei duurt op de zondagen bij De Zwaluw.

lees meer

MO13-1 te sterk voor VOW

Zaterdag 14 april speelde De Zwaluw/Achates MO13-1 de wedstrijd tegen VOW om 11:30 uur op het hoofdveld in Veghel. Iedereen had zin om te voetballen. Het was ideaal weer om te voetballen. We hadden de opstelling besproken en dit keer werd Esmee als aanvoerdster aangewezen. We begonnen met de warming-up. Na de warming-up waren we klaar voor de wedstrijd en ging het fluitsignaal, de wedstrijd begon.

lees meer

Foto's: JO8-2 verslaat SV Milsbeek

Op zaterdagmorgen 14 april speelde De Zwaluw JO8-2 tegen de JO8-2 van SV Milsbeek. De blauwwitten bleken de besten te zijn in deze wedstrijd: 5-0. Een van de toeschouwers was Frans Reijs. Hij schoot fraaie foto's, die hier te vinden zijn.

lees meer

Willem van Haren schiet naar plek 2

Willem van Haren heeft zichzelf naar de tweede plaats geschoten op de topscorersranglijst bij de senioren. De aanvoerder van De Zwaluw 1 staat na zijn twee doelpunten tegen Odiliapeel (0-5) van zondag op zeventien treffers dit seizoen. Hij wipte daardoor over De Zwaluw 5-speler Ruud Maas (12 goals, 15.6 punten) en Lianne Verdijk van de vrouwen (13 treffers, 15.34 punten) heen.

lees meer

De Zwaluw heeft makkelijke middag

De statistieken van het jubileumjaar van De Zwaluw werden zondag bij Odiliapeel (0-5) opgepoetst door drie overwinningen te behalen binnen één week. De thuiswedstrijd werd eerder met 0-2 verloren, maar dit keer beleefde De Zwaluw een gemakkelijke middag. Aan mij de eer om een verslag te schrijven vanwege de afwezigheid van onze vaste schrijver Arno en een twijfelachtige rode kaart.

lees meer

Spannende strijd achter Geeke

Geeke onder de Linden heeft weer elf goals mogen bij schrijven op de nieuwe topscorerslijst, en komt daarmee op 46 doelpunten. Die strijd is natuurlijk gestreden. De strijd daar achter is vele malen spannender.

lees meer

Pure voetbalromantiek met negatieve afloop voor De Zwaluw 4

Zondag 8 april vond voor De Zwaluw 4 een competitiewedstrijd plaats thuis tegen Astrantia 2 uit Middelaar. In de uitwedstrijd werd na het op een gsm aanschouwen de zege van Max Verstappen, in een leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander met 2-1 verloren door De Zwaluw. De Zwaluw aasde deze zondag op revanche en rechtte de rug. 

lees meer

Meld je aan voor RABO Jeugdsportdag 2018

De RABO Jeugdsportdag wordt dit jaar voor het eerst op tweede pinksterdag, maandag 21 mei, gespeeld. Dit komt omdat de KNVB een inhaalprogramma voor de senioren heeft gepland op Hemelvaartsdag. Buiten de afwijkende datum, is er niet veel veranderd aan het programma. Het zal net als afgelopen jaren een dag zijn voor het hele gezin. Opnieuw mogen ook ook broertjes/zusjes (vanaf 5 jaar) deel mogen nemen aan voetbalactiviteiten. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1426

Atlantic Power Van Neerven Sport Spar Boere Kersten Assurantiën Van Alem Fotografie Security Art Hoofdsponsor Evelien Kapsalon Annemarie