Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1719

Alleen Zwaluwdames weten te winnen

De Zwaluw 1 speelde zondag tegen koploper Juliana uit Mill en had mazzel, dat het niet binnen 5 minuten achter stond. Een Milse spits schoot voor open doel over de opvangnetten. Niet veel later rede Stijn knap op een inzet van dichtbij. Het eerste half uur speelde De Zwaluw verdienstelijk mee en kwam op een 1-0 voorsprong. Rinze veroverde de bal met een sliding, draaide kort en schoot met een verrassende stuit de 1-0 achter de doelman van Juliana. Rinze moest daarna helaas het veld geblesseerd verlaten, waardoor er wat omzettingen werden gedaan.

lees meer

'Aanvallend' De Zwaluw tegen titelkandidaat Juliana

De Zwaluw staat voor de tweede thuiswedstrijd deze competitie. De Oeffeltenaren krijgen zondag met Juliana bezoek van een van de titelkandidaten van de vierde klasse H. De ploeg uit Mill bezet momenteel de koppositie met negen punten uit drie duels. De Zwaluw staat op de ranglijst slechts twee plaatsen lager (derde) met zes punten, nadat het vorige week met de kermis verrassend veel te sterk was voor SIOL (1-4).

lees meer

Deze week is Max Janssen onze pupil

Op kermiszondag wist ons eerste elftal drie punten mee naar huis te nemen. Komend weekeinde speelt De Zwaluw 1 een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill 1. Max Janssen gaat het van dichtbij meemaken als pupil van de week en gokt op een goede afloop!

lees meer

Algemene ledenvergadering 2019

De algemene ledenvergadering (ALV) van voetbalvereniging De Zwaluw zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 17 oktober. Alle seniorenleden, rustende leden en spelers van de Onder-19 worden via deze weg door het bestuur uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. De vergadering begint om 21.15 uur in onze kantine. 

lees meer

Geweldige overwinning De Zwaluw 1 op kermiszondag

Op een zondag die vooral gekenmerkt werd door de regen die met bakken uit de hemel viel, was het tijd voor de wedstrijden tijdens de kermis. Altijd goed voor hilarische anekdotes, bijzondere momenten, niet aflopende wekkers, gemiste kansen etc. 

lees meer

Seniorenvoetbal tijdens de kermis

Wie denk dat kermis met de overvloed aan alcohol, feest en gezelligheid niet samengaat met voetbal zit er behoorlijk naast. Natuurlijk lijden de resultaten wel eens onder de net iets te gezellige kermisvrijdag en -zaterdag, maar toch is het de meest gezellige voetbalzondag die er is. Bussen voor uitwedstrijden worden geregeld, ontbijtjes voorafgaand aan de wedstrijd en de kantine blijft lang overvol.

lees meer

Stem De Zwaluw bij Rabo clubsupport campagne

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 27 september tot en met 11 oktober is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls. 

lees meer

Monsterzege voor MO15

Zaterdag 29 september kwam het combintieteam NWC/Someren MO15 in Ottersum op de koffie. Een onbekende tegenstander, dus geen idee wat ons te wachten stond. Signalen vanuit Asten en Someren wezen erop dat zij niet met heel veel vertrouwen naar het noorden afreisden (toch een uurtje onderweg). 

lees meer

Uitslagen seniorenteams zijn als het weer: wisselvallig

Af en toe scheen de zon, vervolgens waren er stortregens met behoorlijke windstoten. Het weer in de tweede speelronde van het seizoen was wisselvallig, net als de resultaten van de seniorenteams van De Zwaluw. Zo bleek wel voor het eerste elftal bij Milsbeek, wat uit altijd lastig is, zoals de tekst op de deur van het sportpark ook meldt. 

lees meer

De Zwaluw staat voor eerste echte test

De Zwaluw reist zondag vol vertrouwen af naar Milsbeek. Tegen de Noord-Limburgse ploeg moet de spetterende competitiestart van vorige week, thuis tegen SCV’58 (4-0), een vervolg krijgen. De Oeffeltenaren verdedigen op het sportpark aan de Zwarteweg zelfs de koppositie van de vierde klasse H, een niveau waar de blauwwitten jaren alleen van konden dromen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1719

Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Van Neerven Sport Spar Boere Autoservice VDB Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Evelien Atlantic Power