Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1805

Laatste update samenwerking met Hapse Boys

Eerder werd aangekondigd dat De Zwaluw en Hapse Boys de mogelijkheden bekeken tot samenwerking voor wat betreft de jeugdafdeling. Inmiddels is bekend dat er komend seizoen wordt gestart met een zestal combiteams. De indeling van de teams is in de vorige nieuwsbrief gepubliceerd. Hier volgt de laatste update van de stuurgroep over de samenwerking.

lees meer

Woordje van de voorzitter

'We zijn alweer aangekomen bij het eind van het voetbalseizoen. Een seizoen dat nog voor heel lang in ons geheugen gegrift zal staan. En dat terwijl het nog allemaal nog zo mooi begon: na 12 jaar keerde ons eerste elftal afgelopen zomer eindelijk terug in de 4e klasse. En dat deed het team meer dan verdienstelijk. Er werden mooie overwinningen gehaald en handhaving lag binnen handbereik.'

lees meer

Indelingen senioren seizoen 2020-2021

Het nieuwe voetbalseizoen krijgt steeds meer vorm. Corona heeft veel minder impact op het Nederlandse sociale leven, dan een aantal maanden geleden. Als er geen grote golf komt, dan mag er volgens de regering normaal aan het voetbalseizoen begonnen worden.

lees meer

Indelingen jeugd seizoen 2020-2021

Het is ieder jaar weer een spannend moment. In welk jeugdteam speel ik volgend jaar, en wie worden mijn teamgenoten? Hoe dat voor seizoen 2020-2021 zit, ga je snel achter komen. Na eerdere samenwerking met RKSOV Achates voor het meidenvoetbal, worden nu ook diverse combinatieteams opgezet voor de jongens, in dit geval met de Hapse Boys. Na een eerdere succesvolle pilot, wordt deze samenwerking met de Hapse voetbalclub geïntensiveerd. Deze combinantieteams zullen woensdag 17 juni en donderdag 18 juni al een eerste training samen om kennis met elkaar te maken.

lees meer

Moos Erps geboren!

Daan en Vera Erps zijn de trotse ouders geworden van hun zoon Moos. Hij is het kleine broertje van Vieve, en werd geboren op zaterdag 23 mei. De Zwaluw ontving het mooie geboortekaartje. De club wil het gezin van het harte feliciteren met deze geweldige aanwinst!

lees meer

De Zwaluw treurt om overlijden Magda Artz

Het droevige nieuws dat een van onze oudste leden, Magda Artz-Loeffen, op 87-jarige leeftijd is overleden reikte vv De Zwaluw. Magda was de moeder van onze leden Joop en Henk Artz. De Zwaluw wenst de familie en nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.  

lees meer

Ben jij onze nieuwe keepster?

Wij zijn de dames van VV De Zwaluw uit Oeffelt, een leuk en gezellig damesteam dat voetbalt in de 5e klasse op de zondag. Afgelopen seizoen is onze keepster geblesseerd geraakt, waardoor ze noodgedwongen moet stoppen met voetbal, iets wat wij natuurlijk zeer betreuren. Dit betekent voor ons dat wij momenteel voor komend seizoen nog zonder keepster zitten.

lees meer

Ook senioren mogen weer gaan trainen

Nu de jeugd alweer twee weken aan het voetballen is, kreeg het bestuurd deze week te horen dat de regering middels een persconferentie heeft laten weten dat het ook voor onze volwassen leden weer mogelijk wordt om te gaan trainen. Dit houdt in dat VV De Zwaluw de trainingen voor de senioren wil herstarten vanaf maandag 11 mei. Via onderstaande documenten willen wij trainers en spelers laten weten welke afspraken er zijn gemaakt door het hoofdbestuur en de TC waardoor we de trainingen van ons geliefde spelletje weer kunnen hervatten op een verantwoorde manier. 

lees meer

Update samenwerking met Hapse Boys

Eerder werd aangekondigd dat De Zwaluw en Hapse Boys de mogelijkheden bekeken tot samenwerking voor wat betreft de jeugdafdeling. HIer volgt een tweede update over dit proces met nieuwsbriefnummer 3.

lees meer

Protocol herstart trainingen jeugd

De Zwaluw hervat op woensdag 29 april de trainingen van de jeugd. De club speelt zo in op de mogelijkheid die de regering aanbiedt. Zij liet afgelopen week middels een persconferentie weten dat het voor kinderen/jongeren tot en met 18 jaar vanaf dan weer mogelijk is om te sporten, ondanks de beperkingen die er nu zijn vanwege het coronavirus.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1805

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Atlantic Power Spar Boere Evelien Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Security Art