Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1832

Mooie start van het seizoen voor De Zwaluw 1

Zondag 20 september startte voor onze seniorenteams de competitie weer en mochten alle teams aan de bak. Onder een prachtig nazomerzonnetje werkten de teams hun wedstrijden af. Liefst vier van de zes teams speelden thuis op Sportpark de Hogehoek. Een eerste terugblik.

lees meer

Achates/De Zwaluw MO17-1 wint eerste competitieduel en toont karakter

Na de bekerperikelen, is afgelopen zaterdag de competitie weer van start gegaan. Achates/de Zwaluw speelt dit seizoen in de eerste klasse een dubbel competitie. Dus alle tegenstanders krijgen we thuis en uit. De eerste tegenstander was Baarlo MO17-1. Een onbekende tegenstander, die vorig seizoen kampioen zijn geworden in de 2de klasse MO17.

lees meer

Start van de competitie: derby tegen Heijen

Eindelijk gaat het écht weer beginnen. Een half jaar geleden werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Nu kan het weer hervat worden met een nieuwe competitie. Daarin speelt De Zwaluw 1 meteen een fraaie wedstrijd tegen rivaal Heijen 1. Deze derby wordt gespeeld op ons mooie sportpark!

lees meer

MO17-1 bekert overtuigend verder!

Het bleef deze zomer toch nog een tijdje spannend: gaan we weer aan het voetballen of …? Maar uiteindelijk (heeft even geduurd) werd ook voor de MO17 de indeling voor het bekerprogramma en competitie bekend. 

lees meer

JO15-1 speelt gelijk tegen Stormvogels/HRC

Volgende week gaan de competities bij zowel senioren als junioren van start. Het combinatieteam De Zwaluw/Hapse Boys JO15-1 speelde zaterdag 12 september een laatste oefenwedstrijd voor de officiële seizoensstart tegen ST Stormvogels'28/HRC'27 JO15-1. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hierbij was fotograaf Frans Reijs aanwezig om het op de gevoelige plaat vast te leggen. Hieronder het resultaat.

lees meer

Laatste bekerwedstrijden groepsfase

De Zwaluw 1 speelt dit weekeinde hun laatste bekerwedstrijd van de groepsfase in het Limburgese Lomm tegen RKDSO 1. Tot nu toe wist ons eerste elftal 1 punt te pakken. Ook het tweede elftal steekt de maas over voor een bezoek aan Heijen 3. Zowel de Zwaluw 3 als De Zwaluw VR1 zijn vrij. Door het damesteam gaat wel getraind worden. De Zwaluw 4 is het enige team dat op ons eigen sportpark te bewonderen is en ontvangt Siol 4. De Zwaluw 5 staat een dagtrip te wachten. De ploeg verzameld in alle vroegte (7 uur) bij Die 2, om daarna samen te ontbijten en de tocht voort te zetten naar Doornenburg. De vets spelen uit tegen de Hapse Boys.

lees meer

Even geen Pupil van de Week

Als jeugdspeler met je voorbeelden het veld op, bij De Zwaluw gebeurt het gewoon. Sinds mensenheugenis al eigenlijk. Althans, tot voor kort dan. Want voor even is er geen ruimte voor de Pupil van de Week bij (competitie)wedstrijden van ons eerste elftal. Een beslissing die door het coronavirus en de beperkingen ervan genoopt is te nemen.

lees meer

Contributie seizoen 2020/2021

De contributie zal opnieuw stijgen t.o.v. afgelopen seizoen met 2% zoals afgesproken op de laatse algemene ledenvergadering.

lees meer

Fotoverslag van bloedeloos gelijkspel De Zwaluw

De Zwaluw heeft het eerste punt van het seizoen binnen. De Oeffeltse vierdeklasser speelde zondagmiddag in de districtsbeker 0-0 tegen vijfdeklasser Elsendorp. Het bloedeloze gelijkspel op het eigen sportpark volgde een week na de nederlaag bij derdeklasser Blerick (4-0). 

lees meer

Geef je emailadres door

Anno 2020 waarin digitalisatie een bekend begrip is, is het van belang dat binnen De Zwaluw er een emailadres geregistreerd staat in sportlink. Dit voor communicatie van de vereniging uit, maar ook voor het gebruik van de apps van de KNVB (De Voetbal.nl en Wedstrijdzaken app).

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1832

Evelien Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Atlantic Power Security Art Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere