Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1792

Walking Football bij De Zwaluw: Op naar een leven lang voetbal

Tijden veranderen. De focus van een voetbalclub ligt niet alleen meer op het werven van jeugd. Een andere groep wordt een belangrijke doelgroep: 60-plussers. Zo denkt De Zwaluw na om Walking Football binnen de club te integreren. Maar voordat het zover is, willen we onderzoeken of er voldoende draagvlak is hiervoor.

lees meer

Sportpark gesloten: dus niet voetballen

In verband met het Corona-virus zijn alle sportparken in Nederland, en dus ook ons sportpark, gesloten. Het is absoluut niet toegestaan om op dit moment gebruik te maken van het sportpark. Dus ook niet om in (kleine) groepen met elkaar te voetballen.

lees meer

Corona update 21 maart

Het zijn roerige tijden in de hele wereld. Het Coronavirus heeft iedereen in zijn greep, dus ook de voetbalsport. Het bestuur zal jullie de komende tijd op de hoogte houden via berichten op onze website. 

lees meer

Geen Easter Open dit jaar

Dit jaar vindt er geen Easter Open plaats bij De Zwaluw. Het internationale jeugdvoetbaltoernooi dat normaliter in de hele regio met Pasen wordt gespeeld – dit keer op zaterdag 11 en zondag 12 april – is afgelast vanwege het coronavirus. De organisatie stelt in een persbericht geen andere keuze te hebben dan het evenement te cancelen.

lees meer

Richtlijnen Coronavirus - Update

Gelet op de berichtgeving over het coronavirus in algemene zin en voor de provincie Noord-Brabant in het bijzonder volgt hieronder nadere informatie waar wij u verzoeken zich ook aan te houden.

lees meer

Aanmelden voor seizoen 2020/2021

De technische commissie is alweer druk bezig met de indelingen voor komend seizoen. Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden willen we graag weten hoeveel leden we volgend jaar hebben binnen onze club. Dit zowel bij de jeugd als de senioren. De TC hoopt ruim op tijd voor het nieuwe seizoen de teams ingedeeld te hebben. Nieuwe leden kunnen zich altijd aanmelden via het inschrijfformulier op de website.

Aanmeldingen tot 1 april worden sowieso meegenomen in de indeling voor komend seizoen (2020-2021). Aanmeldingen die na deze datum binnen komen kunnen we geen plek garanderen. Er wordt dan per aanmelding bekeken of er ruimte is in het betreffende team

lees meer

Wedstrijden en standen zondag 8 maart

De Zwaluw 1 trad thuis aan tegen SIOL, een ploeg die al jaren prima draait in de vierde klasse. In de kermiswedstrijd was De Zwaluw nog veel te sterk voor Katwijkse club, maar het wist dat het vandaag scherp moest zijn en dat de tegenstander uit was op revanche. De eerste helft ging het duel aardig gelijk op. SIOL wist na 35 minuten op voorsprong te komen. Merijn Elbers maakte deze treffer een minuut later ongedaan door de 1-1 te maken.

lees meer

Punten noodzakelijk voor De Zwaluw 1

De concurrentie in de strijd om degradatie hebben de afgelopen wedstrijden relatief veel punten gepakt. Daardoor is de voorspong van 't Urst ten opzichte van de plek die nacompetitie betekend geslonken tot drie punten. Het wordt dus tijd dat De Zwaluw weer eens punten gaat pakken. Aanstaande zondag treft het SIOL in een thuiswedstrijd. In de eerste helft van de competitie werd deze tegenstander nog verslagen tijdens kermiszondag. Gaat dat nu opnieuw lukken?

lees meer

Update samenwerking De Zwaluw en Hapse Boys

Eerder werd aangekondigd dat De Zwaluw en Hapse Boys de mogelijkheden bekeken tot samenwerking voor wat betreft de jeugdafdeling. HIer volgt een update over dit proces door middel van de nieuwsbriefnummer 2.

lees meer

Productieve Harm Miggiels nieuwe topscorer

Lange tijd ging De Zwaluw 3-speler Milan Haerkens souverein aan kop op de topscorerslijst van De Zwaluw. Nu Milan een paar wedstrijden aan zich voorbij heeft moeten laten gaan, heeft teamgenoot Harm Miggiels genadeloos toegeslagen. De aanvaller vond in de afgelopen periode liefst tien keer het net, waarmee zijn totaal op zestien treffers komt. Dat zijn er twee meer dan Milan.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1792

Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Atlantic Power Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Security Art Kapsalon Annemarie