Pupil van de week: Joep van den Besselaar

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 12 april 2019 11:20 door Anne Menting

Precies twee weken na de eerste ontmoeting tussen De Zwaluw 1 en GVV'57 1 staan de twee ploegen weer tegenover elkaar. Toen in Grave, waar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Deze zondag op ons eigen sportpark, waar Joep van den Besselaar pupil van de week is!

Joep van den Besselaar

Joep verwacht niet dat het deze ontmoeting weer gaat eindigen in een gelijkspel. Zijn gok is dat De Zwaluw 1 het net twee keer gaat vinden! Hij vertrouwt erop dat zijn favorieten van De Zwaluw, alle verdedigers, hun taken goed uitvoeren en de nul houden. Zelf verdedigt Joep ook het liefst. Veel plezier, Joep!

Joep van den Besselaar
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8
Op welke positie speel je? Van alles, liefste als verdediger