Onze pupil van de week is Lars de Wit!

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 22 maart 2019 19:00 door Anne Menting

Vorig weekeinde zullen we maar snel vergeten. Aankomende zondag wacht weer een zware wedstrijd voor De Zwaluw 1. De ploeg speelt op ons eigen sportpark tegen de nummer 1 van de 5e klasse, SCV'58 1. DIt is de eerste keer dit seizoen dat beide teams elkaar treffen. Lars de Wit zal De Zwaluw 1 als pupil van de week aanmoedigen!

Lars de Wit

In de goal zul je Lars niet snel vinden, maar daarbuiten is hij overal inzetbaar! Verdedigen of aanvallen; Lars doet het allemaal. Tadic is zijn grote voorbeeld bij zijn favoriete club, Ajax. Zondag gaat hij afkijken bij Charly, zijn favoriet bij De Zwaluw 1. Lars verwacht dat De Zwaluw 1 er een gelijkspel uit gaat slepen tegen de koploper. Geniet ervan, Lars!

Lars de Wit
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? Overal behalve in de goal