Deze week is Max Janssen onze pupil

Pupil van de Week — Gepubliceerd op 10 oktober 2019 18:55 door Anne Menting

Op kermiszondag wist ons eerste elftal drie punten mee naar huis te nemen. Komend weekeinde speelt De Zwaluw 1 een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill 1. Max Janssen gaat het van dichtbij meemaken als pupil van de week en gokt op een goede afloop!

Max

Zelf is Max overal inzetbaar bij De Zwaluw JO8. Ajax is zijn favoriete club en ex-Ajacied Frenkie de Jong is zijn favoriete voetballer. Zondag moet Max nog even kijken wie zijn favoriete speler is van De Zwaluw 1. Hij kent ze nu nog niet goed genoeg om een favoriet te kiezen, maar denkt wel dat ze gaan winnen met 3-1!

Max Janssen
Hoe oud ben je? 6 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8
Op welke positie speel je? Overal