Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 101

Pupil van de week Dylan Verspeek

Aanstaande zondag tijdens de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2022 voor Zwaluw 1 is Dylan Verspeek pupil van de week. De Zwaluw speelt tegen Resia uit Wellerlooi

lees meer

Pupil van de week; Stef Lamers

Zondag 20 november tijden de wedstrijd de Zwaluw - vv Holthees-Smakt is Stef Lamers onze pupil van de week. 

lees meer

Pupil van de Week; Kai Everink

Tijden de thuiswedstrijd tegen RKDSO uit Lomm is Kai Everink onze pupil van de week

lees meer

Pupil van de Week: Sven Thijssen

Kermiszondag 9 oktober speelt de Zwaluw 1 thuis tegen SV Leunen. Tijdens deze wedstrijd is Sven Thijssen onze pupil van de week. 

lees meer

DE PUPIL VAN DE WEEK: Stef van Berkel

Tijdens de seizoensopening van het seizoen 2022/2023 is Stef van Berkel onze pupil van de week. Een hele speciale zondag, niet alleen openingswedstrijd van het seizoen 2022/2023, maar natuurlijk ook gelijk onze kick-off.

lees meer

De pupil van de week: Teus van Amstel

Directe degradatie is voor De Zwaluw nog altijd niet afgewend. Rode lantaarndrager Toxandria wist de vorige competitiewedstrijd te winnen. Daardoor kan de voorsprong van De Zwaluw ten op zichte van de Rijkevoortse club, die drie punten en vijf doelpunten bedraagt, nog altijd goed gemaakt worden. Als De Zwaluw minimaal een punt haalt, dan gaat het sowieso de nacompetitie in. Bij deze laatste officiële thuiswedstrijd is Teus van Amstel.

lees meer

Senn Derks is deze week onze pupil!

Senn is een echte alleskunner en is als speler van De Zwaluw JO8 overal inzetbaar. Zijn favoriete club is Ajax en alle spelers van de club uit Amsterdam zijn grote voorbeelden. Bij De Zwaluw is Tom WIllems zijn favoriet. Senn gokt op een 2-1 winst voor De Zwaluw!

lees meer

Onze pupil van de week: Elin de Wit

Op de eerste dag van mei ontvangt De Zwaluw 1 het Limburgse Milsbeek 1. De Zwaluw speelt in de rest van het seizoen om boven Toxandria 1 te eindigen, en vervolgens via nacompetitie zich alsnog veilig te spelen. Milsbeek staat vijfde in de competitie, maar De Zwaluw 1 heeft vorige week tegen koploper Constantia al laten zien dat goed weerstand kan bieden tegen hooggeklasseerde teams. Bij de wedstrijd tegen Milsbeek is Elin van JO9 onze pupil van de week.

lees meer

Onze pupil van de week: Lenn Graat

Na drie uitwedstrijden op rij, speelt ons eerste elftal op zondag 1 mei weer een thuiswedstrijd tegen SV Milsbeek 1. Lenn Graat is onze pupil van de week en mag de hele middag met ons eerste elftal meekijken. Veel plezier, Lenn!

lees meer

Hayke Zeegers is onze Pupil van de Week

In de eerste thuiswedstrijd van De Zwaluw, en tevens de eerste competitiewedstrijd sinds de corona lockdown, is Haye Zeegers onze Pupil van de Week. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 101

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Evelien Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie