Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 88

Deze week is Marcus onze pupil!

Aanstaande zondag speelt De Zwaluw 1 haar tweede thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft. Onze pupil van de week is Marcus Duppen! De speler van De Zwaluw JO8 gokt op een spannende en doelpuntrijke wedstrijd waar De Zwaluw aan het langste eind gaat trekken en met 6-5 wint van SCMH 1. 

lees meer

Jurre Lamers is onze pupil van de week

Zondag 19 januari speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswestrijd van 2020. De wedstrijd tegen de huidige nummer 7, DSV 1, stond eigenlijk gepland op 8 December, maar werd toen afgelast. Als het weer het dit keer toe laat, zal Jurre Lamers zich zondag warm aankleden om het eerste elftal als pupil toe te juichen! 

lees meer

Deze week is Thijs Megens onze pupil

Komende zondag speelt De Zwaluw 1 haar een-na-laatste thuiswedstrijd van 2019. Om 14.30 uur treden de mannen aan tegen Constantia 1, de huidigie nummer 4. Thijs is deze week onze pupil van de week en verwacht een waar doelpuntenfestijn. Veel plezier, Thijs!

lees meer

Pupil van de week: Toby van de Steeg

Deze week is het Toby die de thuiswedstrijd van De Zwaluw 1 van dichtbij gaat beleven. Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Achilles Reek 1 op het programma, dat op dit moment tweede staat door het betere doelsaldo van de huidige nummer 1, SCMH 1. We wensen Toby veel plezier! 

lees meer

Pupil van de week: Luca Graat

Aanstaande zondag is het Luca Graat die De Zwaluw 1 langs de lijn aan zal moedigen als pupil van de week. De Zwaluw neemt het dit weekend op tegen Gassel 1, dat op dit moment negende staat in de vierde klasse. Luca gokt dat ze ook niet gaan klimmen op de ranglijst en doordat De Zwaluw de drie punten in Oeffelt houdt.

lees meer

Deze week is Max Janssen onze pupil

Op kermiszondag wist ons eerste elftal drie punten mee naar huis te nemen. Komend weekeinde speelt De Zwaluw 1 een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill 1. Max Janssen gaat het van dichtbij meemaken als pupil van de week en gokt op een goede afloop!

lees meer

Brent van Berkel eerste pupil van het seizoen

Aanstaande zondag speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De eer om pupil te zijn tijdens de eerste speelronde van de competitie is aan Brent van Berkel, speler van De Zwaluw JO8. Als het aan Bent ligt, wint De Zwaluw met 2 - 0 van SCV'58. 

lees meer

Jax van Keijsteren pupil v/d week tijdens ware derby

Aanstaande zondag is het alweer de laatste speelronde voor ons eerste elftal, en wat voor een! Als huidige nummer 3 spelen we tegen Vios'38, dat tweede staat. Voor beide ploegen staat er veel op het spel en het belooft een ware derby te worden. Jax van Keijsteren gaat het van dichtbij meemaken als onze pupil van de week! 

lees meer

Kars van Amstel is deze week onze pupil

In november van vorig jaar eindigde de wedstrijd tussen Sambeek 1 en De Zwaluw 1 nog in een gelijkspel. Onze pupil van de week, Kars van Amstel, weet zeker dat de wedstrijd van aanstaande zondag niet in een gelijkspel gaat eindigen. Hij gokt op een 4-1 overwinning van De Zwaluw. 

lees meer

Levi Hoesen is onze pupil deze week

Eerder dit seizoen gooiden vorst en sneeuw roet in het eten, maar zondag is het eindelijk zo ver voor Levi Hoesen en is hij pupil van de week!

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 88

Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Atlantic Power Van Neerven Sport Evelien Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Spar Boere Autoservice VDB Security Art