De Zwaluw JO8-2

De Zwaluw JO8-2

Spelers

Ted Jordan

Veldspeler

Ted Jordan
Leeftijd: 7

Tim Liebrand

Veldspeler

Tim Liebrand
Leeftijd: 8

Thijn Kersten

Veldspeler

Thijn Kersten
Leeftijd: 7

Dries Visscher

Veldspeler

Dries Visscher
Leeftijd: 8

Tim Coenen

Veldspeler

Tim Coenen
Leeftijd: 8

Fleur Gosens

Veldspeler

Fleur Gosens
Leeftijd: 8

Ruben Artz

Veldspeler

Ruben Artz
Leeftijd: 6

Dieke van Gils

Veldspeler

Dieke van Gils
Leeftijd: 7

Monique Broeren

Leider

Monique Broeren

Maaike Coenen

Leider

Maaike Coenen

Jesse Willems

Trainer

Jesse Willems
Leeftijd: 19

Bram Coenen

Trainer

Bram Coenen
Leeftijd: 19

Moniek Kersten

Trainer

Moniek Kersten
Leeftijd: 25

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1

Indeling en speelschema familiedag

Dit jaar vind de jaarlijkse familiedag plaats op tweede Pinksterdag, in plaats van Hemelvaartsdag. De indelingen en het speelschema voor het jeugdtoernooi zijn nu klaar. Anders dan afgelopen jaren spelen ouders met hun eigen kinderen in één elftal. Er is dus geen vader- of moederelftal.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

lees meer

Vrijwilligers gezocht voor familiedag

Voor alle activiteiten zijn willigers nodig, zo ook bij de familiedag. Deze gezellige dag voor alle junioren zal dit jaar plaatsvinden op maandag 21 mei, tweede pinksterdag. Wil je komen helpen in de kantine of op het veld? Meld je dan bij Thijs Lamers via email of telefoon (06-41571102). Klik hier als je je nog niet hebt opgegeven voor deelname aan de familiedag.

lees meer

Pupil van de Week: Fleur Gosens

De Zwaluw deed afgelopen weekend goede zaken. De vijfde overwinning op een rij werd geboekt, daarnaast verloren de concurrenten. De Zwaluw steeg daardoor naar de vierde plek. Ook de eerstvolgende op de lijst, VIOS'38, is binnen handbereik. De eerste wedstrijd om deze jacht te vervolgen, is VCO thuis. Pupil van de week hierbij is Fleur Gosens. 

lees meer

Pupil van de Week: Thijn Kersten

De Zwaluw heeft een mooie reeks lopen van vier overwinningen op rij. De volgende wedstrijd van de Blauwwitten is tegen De Willy's. Voor Thijn Kersten is dit een speciaal duel. Hij mag de hele dag meelopen met de mannen van 't Urst. Van mee-eten bij de gezamelijke lunch tot de aftrap doen van de wedstrijd. Hieronder stelt hij zich voor.

lees meer

Foto's: JO8-2 verslaat SV Milsbeek

Op zaterdagmorgen 14 april speelde De Zwaluw JO8-2 tegen de JO8-2 van SV Milsbeek. De blauwwitten bleken de besten te zijn in deze wedstrijd: 5-0. Een van de toeschouwers was Frans Reijs. Hij schoot fraaie foto's, die hier te vinden zijn.

lees meer

Pupil van de Week: Ted Jordan

Zondag speelt De Zwaluw 1 tegen WHV. Dit is echter niet de eerstvolgende wedstrijd van 't Urst. Donderdag speelt het vlaggenschip namelijk ook nog een inhaalwedstrijd tegen GVV'57 in Grave. Toch kijken we alvast vooruit naar het duel van komend weekend, want bij deze thuiswedstrijd is Ted Jordan de pupil van de week. Een mooie dag voor hem, waarbij hij de hele dag mee mag lopen met het eerste elftal. Hier stelt hij zich voor.

lees meer

Pupil van de Week: Ruben Artz

Maandag, tweede paasdag, komt de koploper op bezoek in Oeffelt. De eerste ontmoeting van de twee clubs was een zware strijd. De Zwaluw bood goed partij, maar toch pakte Estria 1 uiteindelijk de overwinning. Zit er deze keer meer in voor De Zwaluw. Ruben Artz denkt dat De Zwaluw aan het langste eind zal trekken: 2-1. Hij mag maandag de pupil van de week zijn. Wij wensen hem veel plezier!

lees meer

Pupil van de Week: Thijn Kersten

De Zwaluw heeft zondag een belangrijke mentale slag geslagen. Uit bij concurrent Toxandria, waar De Zwaluw het traditioneel zwaar tegen heeft, werd met 2-3 gewonnen. In VCO lijken de Blauwwitten de ideale tegenstander te hebben om het positieve gevoel vast te houden. Thijn Kersten, pupil van de week bij deze wedstrijd, ziet het met veel vertrouwen tegemoet. Hij verwacht een 4-0 zege voor Patrick Nabuurs team.

lees meer

Programma

 

Agenda

Van Neerven Sport Atlantic Power Security Art Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien