De Zwaluw JO8-2

De Zwaluw JO8-2

Spelers

Ted Jordan

Veldspeler

Ted Jordan
Leeftijd: 7

Tim Liebrand

Veldspeler

Tim Liebrand
Leeftijd: 8

Thijn Kersten

Veldspeler

Thijn Kersten
Leeftijd: 7

Dries Visscher

Veldspeler

Dries Visscher
Leeftijd: 8

Tim Coenen

Veldspeler

Tim Coenen
Leeftijd: 7

Fleur Gosens

Veldspeler

Fleur Gosens
Leeftijd: 8

Ruben Artz

Veldspeler

Ruben Artz
Leeftijd: 6

Dieke van Gils

Veldspeler

Dieke van Gils
Leeftijd: 7

Monique Broeren

Leider

Monique Broeren

Maaike Coenen

Leider

Maaike Coenen

Jesse Willems

Trainer

Jesse Willems
Leeftijd: 19

Bram Coenen

Trainer

Bram Coenen
Leeftijd: 19

Moniek Kersten

Trainer

Moniek Kersten
Leeftijd: 25

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 10

Pupil van de Week: Thijn Kersten

De Zwaluw heeft zondag een belangrijke mentale slag geslagen. Uit bij concurrent Toxandria, waar De Zwaluw het traditioneel zwaar tegen heeft, werd met 2-3 gewonnen. In VCO lijken de Blauwwitten de ideale tegenstander te hebben om het positieve gevoel vast te houden. Thijn Kersten, pupil van de week bij deze wedstrijd, ziet het met veel vertrouwen tegemoet. Hij verwacht een 4-0 zege voor Patrick Nabuurs team.

lees meer

Kom, bied en koop bij de veiling!

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Jeugdzaalvoetbaltoernooi op vrijdag 29 december

Het is nog ruim zes weken totdat het 2018 is. Dat houdt in dat het jaarlijkse jeugdzaalvoetbaltoernooi weer dichterbij komt. Dit jaar zal het toernooi niet op ‘derde kerstdag’ plaatsvinden, maar op vrijdag 29 december. Op deze laatste vrijdag van het jaar wordt het kalenderjaar 2017 op een sportieve manier afgesloten.

lees meer

Help De Zwaluw bij RaboClubkas campagne

Jaarlijks organiseert de Rabobank haar clubkas Campagne. Iedereen die op enerlei wijze een rekening heeft geopend bij de Rabobank kan zich aanmelden als lid van de Rabobank.

lees meer

Pupil van de Week: Jurre Wijnhoven

De Zwaluw 1 staat op een mooie tweede plek in de competitie. Regelmatig laat de ploeg van Patrick Nabuurs goed voetbal zien, en worden de punten binnen gehaald. Echter, is dat tot nu toe voornamelijk gebeurd tegen lager geklasseerde teams. Zondag spelen de Blauwwitten tegen club van een andere categorie, Toxandria. De Rijkevoortse club degradeerde vorig jaar naar de vierde klasse, nadat het dat jaar daarvoor nog kampioen werd in de vijfde klasse.

lees meer

Foto's: JO8-2 is Juliana de baas

Een zomerse dag, halverwege oktober. Prachtig weer voor een potje voetbal. Hoewel de temperatuur nog niet zo hoog lag toen De Zwaluw JO8-2 in Mill aftrapte tegen de Juliana Mill JO8-2. De jongens uit Oeffelt bleken te sterk voor de Millse tegenstander. Er werd met 1-9 gewonnen. Frans Reijs was aanwezig om dit op beeld vast te leggen. Het leverder mooie plaatjes op.

lees meer

Kick Off in het teken van jubileum

Zoals jullie wellicht allemaal weten bestaat aan het einde van het seizoen onze voetbalclub 100 jaar. Op 7 juni 1918 werd onze vereniging opgericht en dit seizoen gaan we dit jubileum vieren en hoe! 

lees meer

Oproep: Kom naar de club voor de jubileumfoto!

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt tijden het jubileumweekend het jubileumboek gepresenteerd. Verschillende vrijwilligers zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit boek. Honderd jaar aan voetbalgeschiedenis moet in kaart worden gebracht. Een flinke klus om alle Oeffeltse voetbalhistorie te verzamelen en te verwerken. 

lees meer

Pupil van de Week: Dries Visscher

Zaterdag 23 september gaat het 100-jarig jubileumseizoen officieel van start. Speciaal voor deze gelegenheid speelt De Zwaluw de eerste wedstrijd op zaterdagavond (18:00 uur) tegen GVV'57. De wedstrijd gaat samen met de Kick-off, een clubfoto en feestavond om dit mooie seizoen in te luiden. Bij deze speciale wedstrijd is het de eer aan Dries Visscher om de pupil van de week te zijn. Hij stelt zich voor met zijn ingevulde vragenlijst.

lees meer

Programma

 

Agenda

Van Alem Fotografie Spar Boere Van Neerven Sport Atlantic Power Security Art Evelien Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn