De Zwaluw JO8-2

De Zwaluw JO8-2

Spelers

Ted Jordan

Veldspeler

Ted Jordan
Leeftijd: 7

Tim Liebrand

Veldspeler

Tim Liebrand
Leeftijd: 8

Thijn Kersten

Veldspeler

Thijn Kersten
Leeftijd: 8

Dries Visscher

Veldspeler

Dries Visscher
Leeftijd: 8

Tim Coenen

Veldspeler

Tim Coenen
Leeftijd: 8

Fleur Gosens

Veldspeler

Fleur Gosens
Leeftijd: 8

Ruben Artz

Veldspeler

Ruben Artz
Leeftijd: 7

Dieke van Gils

Veldspeler

Dieke van Gils
Leeftijd: 7

Monique Broeren

Leider

Monique Broeren

Maaike Coenen

Leider

Maaike Coenen

Jesse Willems

Trainer

Jesse Willems
Leeftijd: 19

Bram Coenen

Trainer

Bram Coenen
Leeftijd: 19

Moniek Kersten

Trainer

Moniek Kersten
Leeftijd: 25

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 23
  • pagina: 
  • 1
  • 3

Vrijdag 22 juni inleveravond voor jeugdleiders

Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in de bestuurskamer van sportpark Hogehoek. 

lees meer

Pupil van de Week: Tim Liebrand

Donderdag is het de grote eer aan Tim Liebrand om op de dag dat onze club 100 jaar wordt, de pupil van de week te zijn. En dat niet alleen, want het kan dubbel feest worden wanneer De Zwaluw promotie weet af te dwingen tegen vierdeklasser RKKSV. In Kruisstraat werd met 2-1 verloren, maar in de thuiswedstrijd is nog alles mogelijk!

lees meer

Veel plezier, weinig slaap

Ook in het honderdjarige jubileumseizoen van De Zwaluw was er weer het E- en F-kamp. Dit viel (gedeeltelijk) samen met de bekerfinales van KNVB zuid II op ons sportpark. Hierdoor was er een extra grote tent beschikbaar voor de 33 kampeerders uit JO11, JO9 en JO8.

lees meer

Bericht voor deelnemers en begeleiding E- en F-kamp

Aankomende vrijdag staat het jaarlijkse E- en F-kamp weer op de rollen. Zoals ieder jaar belooft het ook dit jaar weer een succesvolle activiteit te worden. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig. Ook dit jaar kan de organisatie weer rekenen op voldoende helpende handen. Alvast dank daarvoor!

lees meer

Indeling en speelschema familiedag

Dit jaar vind de jaarlijkse familiedag plaats op tweede Pinksterdag, in plaats van Hemelvaartsdag. De indelingen en het speelschema voor het jeugdtoernooi zijn nu klaar. Anders dan afgelopen jaren spelen ouders met hun eigen kinderen in één elftal. Er is dus geen vader- of moederelftal.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

lees meer

Vrijwilligers gezocht voor familiedag

Voor alle activiteiten zijn willigers nodig, zo ook bij de familiedag. Deze gezellige dag voor alle junioren zal dit jaar plaatsvinden op maandag 21 mei, tweede pinksterdag. Wil je komen helpen in de kantine of op het veld? Meld je dan bij Thijs Lamers via email of telefoon (06-41571102). Klik hier als je je nog niet hebt opgegeven voor deelname aan de familiedag.

lees meer

Pupil van de Week: Fleur Gosens

De Zwaluw deed afgelopen weekend goede zaken. De vijfde overwinning op een rij werd geboekt, daarnaast verloren de concurrenten. De Zwaluw steeg daardoor naar de vierde plek. Ook de eerstvolgende op de lijst, VIOS'38, is binnen handbereik. De eerste wedstrijd om deze jacht te vervolgen, is VCO thuis. Pupil van de week hierbij is Fleur Gosens. 

lees meer

Pupil van de Week: Thijn Kersten

De Zwaluw heeft een mooie reeks lopen van vier overwinningen op rij. De volgende wedstrijd van de Blauwwitten is tegen De Willy's. Voor Thijn Kersten is dit een speciaal duel. Hij mag de hele dag meelopen met de mannen van 't Urst. Van mee-eten bij de gezamelijke lunch tot de aftrap doen van de wedstrijd. Hieronder stelt hij zich voor.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Atlantic Power Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien Van Alem Fotografie