De Zwaluw JO8-1

De Zwaluw JO8-1

Spelers

Julian Miggiels

Veldspeler

Julian Miggiels
Leeftijd: 7

Jurre Wijnhoven

Veldspeler

Jurre Wijnhoven
Leeftijd: 7

Siem Gerrits

Veldspeler

Siem Gerrits
Leeftijd: 7

Robin Baudoin

Veldspeler

Robin Baudoin
Leeftijd: 7

Tije Lamers

Veldspeler

Tije Lamers
Leeftijd: 7

Ruben van de Berg

Veldspeler

Ruben van de Berg
Leeftijd: 7

Jarle Verheijen

Veldspeler

Jarle Verheijen
Leeftijd: 8

Wes Eijkmans

Veldspeler

Wes Eijkmans
Leeftijd: 7

Andy  Gerrits

Leider

Andy Gerrits
Leeftijd: 46

Thijs  Lamers

Trainer

Thijs Lamers
Leeftijd: 37

Jesse Willems

Trainer

Jesse Willems
Leeftijd: 19

Bram Coenen

Trainer

Bram Coenen
Leeftijd: 19

Moniek Kersten

Trainer

Moniek Kersten
Leeftijd: 25

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 10

Inschrijving voor E- en F-kamp 2018

Natuurlijk is er ook dit jaar weer het E- en F-kamp! Spelers van De Zwaluw JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO11-1 en JO11-2 zijn van harte welkom om 1 en 2 juni te logeren op Sportpark Hogehoek. Zij kunnen zich uiterlijk tot zondag 4 maart via onderstaand formulier opgeven! Op het programma staan uiteraard weer de spooktocht, het gezellige kampvuur en heel veel voetbal!

lees meer

Pupil van de Week: Tije Lamers

Door de nederlaag van De Zwaluw tegen Odiliapeel hebben de Blauwwitten een gaatje moeten laten ten opzichte van de (sub)top van de competitie. Ook in de tweede periode staat de Oeffelste club er daardoor niet goed voor. De goede vorm zal teruggevonden moeten worden voor een mooie reeks met veel punten. Zondag komt SCV'58 op bezoek.

lees meer

Pupil van de Week: Wes Eijkmans

Het gaat weer beginnen! In het laatste weekend van januari speelt De Zwaluw in Oeffelt tegen Odiliapeel de eerste competitiewedstrijd 2018. Door de mannen van Patrick Nabuurs werd er al drie keer geoefent op kunstgras als voorbereiding op de competitiehervatting.  Om aansluiting met de top drie te krijgen, zijn zondag drie punten vereist.

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Jeugdzaalvoetbaltoernooi op vrijdag 29 december

Het is nog ruim zes weken totdat het 2018 is. Dat houdt in dat het jaarlijkse jeugdzaalvoetbaltoernooi weer dichterbij komt. Dit jaar zal het toernooi niet op ‘derde kerstdag’ plaatsvinden, maar op vrijdag 29 december. Op deze laatste vrijdag van het jaar wordt het kalenderjaar 2017 op een sportieve manier afgesloten.

lees meer

Help De Zwaluw bij RaboClubkas campagne

Jaarlijks organiseert de Rabobank haar clubkas Campagne. Iedereen die op enerlei wijze een rekening heeft geopend bij de Rabobank kan zich aanmelden als lid van de Rabobank.

lees meer

Pupil van de Week: Jarle Verheijen

De Zwaluw 1 speelt dit weekend een zeer interessante wedstrijd. De derby tegen VIOS'38 uit Beugen leeft altijd. Vorig jaar werd de middenstip van het Beugense voetbalveld nog meegenomen in de nacht voorafgaand aan de wedstrijd. In dit nog jonge seizoen staan de ploegen hoog op de ranglijst. De Zwaluw staat een puntje voor op de Beugenaren. 

lees meer

Pupil van de Week: Ruben van den Berg

De competitie is drie wedstrijden onderweg. De Zwaluw had een geweldige start met de 5-0 thuiszege tegen GVV'57. Daarna raakte 't Urst toch wat achterop bij de concurrentie door twee keer gelijk te spelen. De thuiswedstrijd tegen St. Hubert moet dan ook drie punten op gaan leveren. Ruben van den Berg zal bij dit duel de mascotte zijn, in de vorm van de Pupil van de Week. Met het ingevulde vragenlijstje stelt Ruben zich alvast kort voor.

lees meer

Kick Off in het teken van jubileum

Zoals jullie wellicht allemaal weten bestaat aan het einde van het seizoen onze voetbalclub 100 jaar. Op 7 juni 1918 werd onze vereniging opgericht en dit seizoen gaan we dit jubileum vieren en hoe! 

lees meer

Oproep: Kom naar de club voor de jubileumfoto!

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt tijden het jubileumweekend het jubileumboek gepresenteerd. Verschillende vrijwilligers zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit boek. Honderd jaar aan voetbalgeschiedenis moet in kaart worden gebracht. Een flinke klus om alle Oeffeltse voetbalhistorie te verzamelen en te verwerken. 

lees meer

Programma

 

Agenda

  • Goederen- en Dienstenveiling

    10 maart 2018 19:00 Op 10 maart 2018 zal een Goederen- en Dienstenveiling plaats vinden in De Kleppenburg. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen om de kantine te verbouwen. Afgezien van een nieuw laagje Lees verder
  • E- en F-kamp

    1 juni 2018 18:00 - 2 juni 2018 12:00 Lees verder

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Security Art Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Neerven Sport Evelien