De Zwaluw JO8-1

De Zwaluw JO8-1

Spelers

Julian Miggiels

Veldspeler

Julian Miggiels
Leeftijd: 8

Jurre Wijnhoven

Veldspeler

Jurre Wijnhoven
Leeftijd: 7

Siem Gerrits

Veldspeler

Siem Gerrits
Leeftijd: 8

Robin Baudoin

Veldspeler

Robin Baudoin
Leeftijd: 7

Tije Lamers

Veldspeler

Tije Lamers
Leeftijd: 8

Ruben van de Berg

Veldspeler

Ruben van de Berg
Leeftijd: 7

Jarle Verheijen

Veldspeler

Jarle Verheijen
Leeftijd: 8

Wes Eijkmans

Veldspeler

Wes Eijkmans
Leeftijd: 8

Andy  Gerrits

Leider

Andy Gerrits
Leeftijd: 46

Thijs  Lamers

Trainer

Thijs Lamers
Leeftijd: 37

Jesse Willems

Trainer

Jesse Willems
Leeftijd: 19

Bram Coenen

Trainer

Bram Coenen
Leeftijd: 19

Moniek Kersten

Trainer

Moniek Kersten
Leeftijd: 25

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 21
  • pagina: 
  • 1
  • 3

Vrijdag 22 juni inleveravond voor jeugdleiders

Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in de bestuurskamer van sportpark Hogehoek. 

lees meer

Veel plezier, weinig slaap

Ook in het honderdjarige jubileumseizoen van De Zwaluw was er weer het E- en F-kamp. Dit viel (gedeeltelijk) samen met de bekerfinales van KNVB zuid II op ons sportpark. Hierdoor was er een extra grote tent beschikbaar voor de 33 kampeerders uit JO11, JO9 en JO8.

lees meer

Bericht voor deelnemers en begeleiding E- en F-kamp

Aankomende vrijdag staat het jaarlijkse E- en F-kamp weer op de rollen. Zoals ieder jaar belooft het ook dit jaar weer een succesvolle activiteit te worden. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig. Ook dit jaar kan de organisatie weer rekenen op voldoende helpende handen. Alvast dank daarvoor!

lees meer

Verslag pupil Julian Miggiels

Bij de laatste thuiswedstrijd van De Zwaluw in de reguliere competitie was JO8-1 speler Julian Miggiels de pupil van de week. Hij heeft erg genoten van wat hij allemaal mee mocht maken. Het liefst zou hij de volgende keer wéér aan de beurt zijn. In een kort, handgeschreven verslag beschrijft hij hoe hij het ervaren heeft.

lees meer

Pupil van de Week: Julian Miggiels

Zaterdag speelt De Zwaluw een zeer belangrijke wedstrijd met het oog op de nacompetitie. De Zwaluw staat momenteel op de derde plek, en op het einde van de competitie betekent dit dat de ploeg van Patrick Nabuurs de nacompetitie heeft weten te bereiken. Daarvoor zal een goed resultaat nodig zijn in de wedstrijd tegen Gassel, dat de tweede staat op de ranglijst.

lees meer

Indeling en speelschema familiedag

Dit jaar vind de jaarlijkse familiedag plaats op tweede Pinksterdag, in plaats van Hemelvaartsdag. De indelingen en het speelschema voor het jeugdtoernooi zijn nu klaar. Anders dan afgelopen jaren spelen ouders met hun eigen kinderen in één elftal. Er is dus geen vader- of moederelftal.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

lees meer

Vrijwilligers gezocht voor familiedag

Voor alle activiteiten zijn willigers nodig, zo ook bij de familiedag. Deze gezellige dag voor alle junioren zal dit jaar plaatsvinden op maandag 21 mei, tweede pinksterdag. Wil je komen helpen in de kantine of op het veld? Meld je dan bij Thijs Lamers via email of telefoon (06-41571102). Klik hier als je je nog niet hebt opgegeven voor deelname aan de familiedag.

lees meer

Pupil van de Week: Tim Coenen

De Zwaluw heeft een mooie reeks lopen van vier overwinningen op rij. De volgende wedstrijd van de Blauwwitten is tegen De Willy's. Voor Tim Coenen is dit een speciaal duel. Hij mag de hele dag meelopen met de mannen van 't Urst. Van mee-eten bij de gezamelijke lunch tot de aftrap doen van de wedstrijd. Hieronder stelt hij zich voor.

lees meer

Programma

 

Agenda

  • Inleveravond jeugdleiders

    22 juni 2018 19:00 - 22 juni 2018 21:00 Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21 Lees verder
Security Art Kersten Assurantiƫn Evelien Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Spar Boere Atlantic Power Van Alem Fotografie