De Zwaluw JO10-1

Spelers

Stephan van Bergen

Leider

Stephan van Bergen

Dion Piek

Keeper

Dion Piek
Leeftijd: 11

Tygo van den Heuvel

Veldspeler

Tygo van den Heuvel
Leeftijd: 9

Fie van der Ven

Veldspeler

Fie van der Ven
Leeftijd: 10

Kaj Lefers

Veldspeler

Kaj Lefers
Leeftijd: 9

Willem Repkes

Veldspeler

Willem Repkes
Leeftijd: 9

Vinn Gerrits

Veldspeler

Vinn Gerrits
Leeftijd: 10

Tim van Bergen

Veldspeler

Tim van Bergen
Leeftijd: 10

Lars van den Boom

Veldspeler

Lars van den Boom
Leeftijd: 9

Jesse van Raaphorst

Assistent-trainer

Jesse van Raaphorst
Leeftijd: 16

Bas van den Boom

Leider

Bas van den Boom
Leeftijd: 50

Henri Piek

Trainer

Henri Piek
Leeftijd: 47

Blog

zichtbaar: 1 t/m 8 van de 8

Regen hindert E- en F-kamp niet

Dertig kinderen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het E- en F-kamp. Op de zonnige vrijdagavond begon het kamp, na de slaapplek opgebouwd te hebben, met een voetbalclinic. De leuke oefeningen werden met veel enthausiastme gedaan door de voetballers. Daarna werden de begeleiders door de kinderen uitgedaagd voor een wedstrijdje op het grote hoofdveld.

lees meer

Indeling jeugd seizoen 2019-2020

Elk jaar is het een hele puzzel, maar ook dit keer is de Technische Commissie van voetbalverening De Zwaluw eruit gekomen. De teamindeling van de jongensteams voor volgend seizoen is namelijk bekend (klik hier). Ook de indelingen van de meidenteams, die samen met RKOSV Achates gemaakt moeten worden, is nu bekend (klik hier). Na de zomer zijn er opnieuw elf jongensteams, waarvan onder meer twee teams JO10.

lees meer

Jeugdsportdag tóch op Hemelvaartsdag

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, vindt de RABO Jeugdsportdag dit jaar tóch plaats op Hemelvaartsdag. Het inhaal thuisprogramma zal grotendeels verzet worden, waardoor de velden toch beschikbaar zijn voor de sportdag.

lees meer

Mededeling jeugddarttoernooi

Voorafgaand aan de traditionele Zwaluw Dartsembassy is het eerst de beurt aan de jeugd. Het jongeren toernooi gaat om 15:00 uur van start in onze kantine. Er zijn geen nieuwe aanmeldingen meer mogelijk. We hopen jullie vanmiddag (en vanavond) allemaal te zien. 

lees meer

Indeling en speelschema zaalvoetbaltoernooi

Aankomende donderdag, 27 december, vindt weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi plaats. Van 09:00 tot ongeveer 20:00 zullen alle jeugdelftallen, per leeftijdscategorie, in gemixte teams strijden om een grote wisselbeker. Graag willen we vragen om een kwartier voor aanvang van je eerste wedstrijd aanwezig te zijn zodat we het wedstrijdschema kunnen aanhouden.

lees meer

Zaalvoetbaltoernooi op 27 december

Over drie weken staat het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer op de rollen. Op 27 december, de dag na tweede kerstdag, wordt het kalenderjaar 2018 op een sportieve manier afgesloten. De jeugd van De Zwaluw zal onderling, per leeftijdscategorie, een toernooi gaan spelen in sporthal MeerCamp in Oeffelt. De tip: houd deze dag vrij in je agenda.

lees meer

Leden verzocht toestemmingsverklaring in te vullen

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing in Nederland. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). 

lees meer

Stem De Zwaluw bij Rabobank Clubkas Campagne

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 10 tot en met 28 september is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls. 

lees meer

Programma

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiën Security Art Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Autoservice VDB Evelien Atlantic Power Van Neerven Sport