De Zwaluw JO8-1

De Zwaluw JO8-1

Spelers

Marcus Duppen

Veldspeler

Marcus Duppen
Leeftijd: 8

Jurre Lamers

Veldspeler

Jurre Lamers
Leeftijd: 7

Thijs Megens

Veldspeler

Thijs Megens
Leeftijd: 8

Toby van der Steeg

Veldspeler

Toby van der Steeg
Leeftijd: 7

Brent van Berkel

Veldspeler

Brent van Berkel
Leeftijd: 7

Max Janssen

Veldspeler

Max Janssen
Leeftijd: 7

Luca Graat

Veldspeler

Luca Graat
Leeftijd: 7

Jax van Keijsteren

Veldspeler

Jax van Keijsteren
Leeftijd: 7

Kars van Amstel

Veldspeler

Kars van Amstel
Leeftijd: 8

Bert Janssen

Leider

Bert Janssen

Thijs Lamers

Trainer

Thijs Lamers
Leeftijd: 37

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 11
  • pagina: 
  • 1

Laatste update samenwerking met Hapse Boys

Eerder werd aangekondigd dat De Zwaluw en Hapse Boys de mogelijkheden bekeken tot samenwerking voor wat betreft de jeugdafdeling. Inmiddels is bekend dat er komend seizoen wordt gestart met een zestal combiteams. De indeling van de teams is in de vorige nieuwsbrief gepubliceerd. Hier volgt de laatste update van de stuurgroep over de samenwerking.

lees meer

E- en F-kamp in eerste juni weekend

Een jarenlange traditie voor jonge voetballers en voetbalsters van onze voetbalclub wordt ook in 2020 voortgezet. Spelers van O8 t/m O11 kunnen alvast vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni afblokken in hun agenda voor het E- en F-kamp. Opgave voor deze activiteit zal over een paar weken mogelijk zijn, informatie hierover volgt nog.

lees meer

Deze week is Marcus onze pupil!

Aanstaande zondag speelt De Zwaluw 1 haar tweede thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft. Onze pupil van de week is Marcus Duppen! De speler van De Zwaluw JO8 gokt op een spannende en doelpuntrijke wedstrijd waar De Zwaluw aan het langste eind gaat trekken en met 6-5 wint van SCMH 1. 

lees meer

Jurre Lamers is onze pupil van de week

Zondag 19 januari speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswestrijd van 2020. De wedstrijd tegen de huidige nummer 7, DSV 1, stond eigenlijk gepland op 8 December, maar werd toen afgelast. Als het weer het dit keer toe laat, zal Jurre Lamers zich zondag warm aankleden om het eerste elftal als pupil toe te juichen! 

lees meer

Deze week is Thijs Megens onze pupil

Komende zondag speelt De Zwaluw 1 haar een-na-laatste thuiswedstrijd van 2019. Om 14.30 uur treden de mannen aan tegen Constantia 1, de huidigie nummer 4. Thijs is deze week onze pupil van de week en verwacht een waar doelpuntenfestijn. Veel plezier, Thijs!

lees meer

Pupil van de week: Toby van de Steeg

Deze week is het Toby die de thuiswedstrijd van De Zwaluw 1 van dichtbij gaat beleven. Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Achilles Reek 1 op het programma, dat op dit moment tweede staat door het betere doelsaldo van de huidige nummer 1, SCMH 1. We wensen Toby veel plezier! 

lees meer

Pupil van de week: Luca Graat

Aanstaande zondag is het Luca Graat die De Zwaluw 1 langs de lijn aan zal moedigen als pupil van de week. De Zwaluw neemt het dit weekend op tegen Gassel 1, dat op dit moment negende staat in de vierde klasse. Luca gokt dat ze ook niet gaan klimmen op de ranglijst en doordat De Zwaluw de drie punten in Oeffelt houdt.

lees meer

Deze week is Max Janssen onze pupil

Op kermiszondag wist ons eerste elftal drie punten mee naar huis te nemen. Komend weekeinde speelt De Zwaluw 1 een thuiswedstrijd tegen Juliana Mill 1. Max Janssen gaat het van dichtbij meemaken als pupil van de week en gokt op een goede afloop!

lees meer

Brent van Berkel eerste pupil van het seizoen

Aanstaande zondag speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De eer om pupil te zijn tijdens de eerste speelronde van de competitie is aan Brent van Berkel, speler van De Zwaluw JO8. Als het aan Bent ligt, wint De Zwaluw met 2 - 0 van SCV'58. 

lees meer

Contributie seizoen 2019/2020

De contributie zal opnieuw stijgen t.o.v. afgelopen seizoen met 2% zoals afgesproken op de laatse algemene ledenvergadering. De contributie voor seizoen 2019/2020 is als volgt:

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Autoservice VDB Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Evelien Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie