De Zwaluw JO8-1

De Zwaluw JO8-1

Spelers

Kay Everink

Veldspeler

Kay Everink
Leeftijd: 9

Lenn Graat

Veldspeler

Lenn Graat

Luuk de Jong

Veldspeler

Luuk de Jong

Senn Derks

Veldspeler

Senn Derks
Leeftijd: 8

Stef Lamers

Veldspeler

Stef Lamers
Leeftijd: 9

Luuk van Elst

Veldspeler

Luuk van Elst
Leeftijd: 9

Patrick van Elst

Leider

Patrick van Elst
Leeftijd: 45

Pierre  Graat

Trainer

Pierre Graat
Leeftijd: 53

Blog

zichtbaar: 1 t/m 6 van de 6

Geef je op voor E- en F-kamp 2023

Ook in 2023 zal er weer een E- en F-kamp plaatsvinden. Dit jaar staat het gepland na het einde van het voetbalseizoen, en wel op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni.

lees meer

De pupil van de week: Teus van Amstel

Directe degradatie is voor De Zwaluw nog altijd niet afgewend. Rode lantaarndrager Toxandria wist de vorige competitiewedstrijd te winnen. Daardoor kan de voorsprong van De Zwaluw ten op zichte van de Rijkevoortse club, die drie punten en vijf doelpunten bedraagt, nog altijd goed gemaakt worden. Als De Zwaluw minimaal een punt haalt, dan gaat het sowieso de nacompetitie in. Bij deze laatste officiële thuiswedstrijd is Teus van Amstel.

lees meer

Senn Derks is deze week onze pupil!

Senn is een echte alleskunner en is als speler van De Zwaluw JO8 overal inzetbaar. Zijn favoriete club is Ajax en alle spelers van de club uit Amsterdam zijn grote voorbeelden. Bij De Zwaluw is Tom WIllems zijn favoriet. Senn gokt op een 2-1 winst voor De Zwaluw!

lees meer

Onze pupil van de week: Lenn Graat

Na drie uitwedstrijden op rij, speelt ons eerste elftal op zondag 1 mei weer een thuiswedstrijd tegen SV Milsbeek 1. Lenn Graat is onze pupil van de week en mag de hele middag met ons eerste elftal meekijken. Veel plezier, Lenn!

lees meer

E- en F-kamp 2022 op 17 en 18 juni

Nadat in het jaar 2020 het kamp niet door kon gaan en in 2021 een "light-versie" van het E- en F-kamp gehouden werd, hoop de organisatie dit jaar wel weer een ouderwets kamp te kunnen organiseren. Daarvoor zijn vrijdag 17 en zaterdag 18 juni geprikt. Inschrijving voor het kamp zal pas over een aantal maanden zijn.

lees meer

Luuk van Elst is deze week onze pupil!

Aanstaande zondag speelt de Zwaluw 1 thuis tegen Toxandria 1. Bij een thuiswedstrijd hoort natuurlijk ook een pupil van de week: Luuk van Elst! We wensen Luuk alvast veel plezier en hopen dat zijn voorspelling uitkomt. 

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien