De Zwaluw JO9-1

De Zwaluw JO9-1

Spelers

Willem Repkes

Veldspeler

Willem Repkes
Leeftijd: 8

Niels Coenen

Veldspeler

Niels Coenen
Leeftijd: 9

Lars van den Boom

Veldspeler

Lars van den Boom
Leeftijd: 8

Tim van Bergen

Veldspeler

Tim van Bergen
Leeftijd: 9

Vinn Gerrits

Veldspeler

Vinn Gerrits
Leeftijd: 9

Tygo van den Heuvel

Veldspeler

Tygo van den Heuvel
Leeftijd: 8

Kaj Lefers

Veldspeler

Kaj Lefers
Leeftijd: 8

Fie van der Ven

Veldspeler

Fie van der Ven
Leeftijd: 9

Bas van den Boom

Leider

Bas van den Boom
Leeftijd: 49

Wim Repkes

Trainer

Wim Repkes

Gert Coenen

Trainer

Gert Coenen

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 13
  • pagina: 
  • 1

Vrijdag 22 juni inleveravond voor jeugdleiders

Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in de bestuurskamer van sportpark Hogehoek. 

lees meer

Veel plezier, weinig slaap

Ook in het honderdjarige jubileumseizoen van De Zwaluw was er weer het E- en F-kamp. Dit viel (gedeeltelijk) samen met de bekerfinales van KNVB zuid II op ons sportpark. Hierdoor was er een extra grote tent beschikbaar voor de 33 kampeerders uit JO11, JO9 en JO8.

lees meer

Bericht voor deelnemers en begeleiding E- en F-kamp

Aankomende vrijdag staat het jaarlijkse E- en F-kamp weer op de rollen. Zoals ieder jaar belooft het ook dit jaar weer een succesvolle activiteit te worden. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig. Ook dit jaar kan de organisatie weer rekenen op voldoende helpende handen. Alvast dank daarvoor!

lees meer

Indeling en speelschema familiedag

Dit jaar vind de jaarlijkse familiedag plaats op tweede Pinksterdag, in plaats van Hemelvaartsdag. De indelingen en het speelschema voor het jeugdtoernooi zijn nu klaar. Anders dan afgelopen jaren spelen ouders met hun eigen kinderen in één elftal. Er is dus geen vader- of moederelftal.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

lees meer

Vrijwilligers gezocht voor familiedag

Voor alle activiteiten zijn willigers nodig, zo ook bij de familiedag. Deze gezellige dag voor alle junioren zal dit jaar plaatsvinden op maandag 21 mei, tweede pinksterdag. Wil je komen helpen in de kantine of op het veld? Meld je dan bij Thijs Lamers via email of telefoon (06-41571102). Klik hier als je je nog niet hebt opgegeven voor deelname aan de familiedag.

lees meer

Kom, bied en koop bij de veiling!

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Jeugdzaalvoetbaltoernooi op vrijdag 29 december

Het is nog ruim zes weken totdat het 2018 is. Dat houdt in dat het jaarlijkse jeugdzaalvoetbaltoernooi weer dichterbij komt. Dit jaar zal het toernooi niet op ‘derde kerstdag’ plaatsvinden, maar op vrijdag 29 december. Op deze laatste vrijdag van het jaar wordt het kalenderjaar 2017 op een sportieve manier afgesloten.

lees meer

Programma

 

Agenda

  • Inleveravond jeugdleiders

    22 juni 2018 19:00 - 22 juni 2018 21:00 Het seizoen is weer bijna ten einde. Dus het verzoek aan de jeugdleiders en -trainers van De Zwaluw om al de spullen van de club in te leveren. Om precies te zijn op vrijdag 22 juni tussen 19.00 en 21 Lees verder

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 
Van Neerven Sport Spar Boere Van Alem Fotografie Atlantic Power Hoofdsponsor Security Art Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Evelien