Zwaluw Tourspel

 

Foto's toegevoegd op 20 juni 2013 16:42

Ook voor deze Ronde van Frankrijk organiseert onze voetbalvereniging het Zwaluw Rabo Tourspel. Het betreft zelfs een jubileumeditie, want op zondag 7 juli – een dag na de start van de Tour in Brussel – begint het 25e Zwaluwtourspel. Natuurlijk zijn er ook dit jaar, met dank aan een rits mooie sponsoren, weer vele (en verschillende) dag- en maandprijzen te winnen. Opgeven kan tot zondag 7 juli 12.00 uur.

Op deze pagina is alle informatie met betrekking tot het Zwaluw Rabo Tourspel 2019 te vinden. In het informatieboekje staan het reglement, de puntentelling en het prijzengeld. Het deelnameformulier is te downloaden en uit te printen, maar ook digitaal in te vullen en te versturen. Betaling kan zowel contant als per bankgiro. Leest meer hierover in het reglement en/of op het deelnameformulier.

Dit jaar zullen er ook weer voldoende papieren tourboekjes in omloop zijn. Deze zijn verkrijgbaar bij de jeugdleiders en de tourcommissie.

De organisatie bestaande uit Cliff van Sambeek, Jarno Kosman en Wesley Kerstens hoopt op een mooi groot deelnemersveld, ook omdat u met uw deelname de jeugdafdeling van onze club steunt.

Bewaren

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Spar Boere Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Evelien Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport