Zwaluw Tourspel

Foto's toegevoegd op 20 juni 2013 16:42

Ook voor deze Ronde van Frankrijk organiseert onze voetbalvereniging het Zwaluw Rabo Tourspel. Het betreft zelfs een jubileumeditie, want op zondag 7 juli – een dag na de start van de Tour in Brussel – begint het 25e Zwaluwtourspel. Natuurlijk zijn er ook dit jaar, met dank aan een rits mooie sponsoren, weer vele (en verschillende) dag- en maandprijzen te winnen. Opgeven kan tot zondag 7 juli 12.00 uur.

Op deze pagina is alle informatie met betrekking tot het Zwaluw Rabo Tourspel 2019 te vinden. In het informatieboekje staan het reglement, de puntentelling en het prijzengeld. Het deelnameformulier is te downloaden en uit te printen, maar ook digitaal in te vullen en te versturen. Betaling kan zowel contant als per bankgiro. Leest meer hierover in het reglement en/of op het deelnameformulier.

Dit jaar zullen er ook weer voldoende papieren tourboekjes in omloop zijn. Deze zijn verkrijgbaar bij de jeugdleiders en de tourcommissie.

De organisatie bestaande uit Cliff van Sambeek, Jarno Kosman en Wesley Kerstens hoopt op een mooi groot deelnemersveld, ook omdat u met uw deelname de jeugdafdeling van onze club steunt.

Klassementen Zwaluw Rabo Tourspel 2019:
Dagklassement Algemeen klassement
Etappe 20 Etappe 20
Etappe 21 Etappe 21

Bewaren

Atlantic Power Autoservice VDB Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Evelien Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie