Win Pronkzitting VIP arrangement

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 16 januari 2018 18:45 door Willem Bardoel

Vele mooie items staan op de lijst voor de jubileumsveiling. Eén daarvan is het Pronkzitting VIP arrangement van de Leemknèjers. De hoogtste bieder mag met een gast de pronkzitting van 2019 als een VIP beleven. De winnaars worden opgehaald en thuisgebracht door Jan van Gelder. De VIP's mogen samen met de carnavalsvereniging binnen.

Very Important Persons kunnen natuurlijk niet zomaar tussen het gewonen publiek zitten. Daarom is voor een plekje gereserveerd naast de Hofhouding van 2019! De drank en worstenbroodjes zijn gratis. Een bezoekje aan de artiesten in de kelder hoort er natuurlijk ook bij. Als special guest mag de winnaar van dit veilingsitem de loting verrichten met de Prins van 2019. En tot slot zijn VIPs ook welkom bij het afsluitende etentje na de seniorenpronkzitting.

Kortom een prachtig veilingitems, dat zeer gewild zal zijn! Maar er zijn meer veilingsitems. Je vind ze via deze link. Heb je zelf nog een leuk veilingsitem of idee, mail dan de veilingcommissie.

« ga terug
Aben Reclame Cuijk Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.