VV De Zwaluw bestaat 98 jaar

De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 07 juni 2016 19:20 door Willem Bardoel

Deze dinsdag vieren we de 98e verjaardag van onze voetbalvereniging. Dus over precies twee jaar is het zover. Dab bestaat voetbalvereniging De Zwaluw 100 jaar! Dit lijkt nog ver weg, maar over ruim een jaar zullen we het jubileumseizoen feestelijk openen en toewerken naar het jubileumweekend van 7 tot en met 10 juni 2018.

De jubileumcommissie is al enige tijd bezig met de voorbereidingen om van deze gebeurtenis een onvergetelijk feest te maken voor alle leden van onze vereniging en heel Oeffelt.

Het programma voor het 100-jarige seizoen is bijna rond en zal over enige tijd gepresenteerd worden.

Jubileumveiling
Wat al zeker is, is dat we een jubileumveiling gaan houden om geld bij elkaar te krijgen voor een goede, nog nader te bepalen, besteding op ons sportpark. Heb je goede items in gedachten om te veilen dan kun je dit melden bij de jubileumcommissie. De commissie zal in de komende tijd mensen gaan benaderen om de club mee te helpen om van deze bijzondere verjaardag een groot succes te maken.

Ideeën
Heb je zelf ideeën of wil je graag je steentje bijdragen, meld je dan. Alle hulp is welkom. Want het moet één groot feest worden.

De jubileumcommissie bestaat vooralsnog uit Tim Hendriks, Raymond Pichel, Geert Thielen en Bas van den Boom.

Aben Reclame Cuijk Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Evelien Spar Boere Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.