Selecties senioren: Van start met de Kick Off

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar , Senioren — Gepubliceerd op 22 september 2017 17:05 door Willem Bardoel

Na weken van trainingen, oefen- en bekerwedstrijden gaat het seizoen nu eindelijk beginnen. En dat gebeurd dit jaar nog feestelijker dan normaal. Het is immers de start van ons jubilieumseizoen! De Kick Off is nu eenmalig uitgebreid met het maken van de clubfoto voor het jubileumboek en natuurlijk de feestavond.

Nadat alle clubleden op één foto zijn vastgelegd, gaat De Zwaluw 1 zich klaar maken voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen GVV'57 1. De aftrap zal om 18:00 uur plaatsvinden, waarbij De Zwaluw voor het eerst zal spelen in speciale jubileumshirts. Na de wedstrijd gaat de feestavond van start met een happy hour van 20:00 - 21:00 uur. DJ Martijn zal met zijn muziek er voor zorgen dat het nog lang gezellig zal blijven.

Niet alleen De Zwaluw 1 speelt op zaterdagavond in Oeffelt, ook de Veteranen komen dan in actie. Om half zes spelen zij tegen Sambeek Veteranen. Een dag later zijn de volgende wedstrijden: De Zwaluw 2 - Constantia 3; Heijen 2 - De Zwaluw 3; De Zwaluw 4 - SIOL 3; VIOS'38 2 - De Zwaluw 5; Heijen/Olympia'18 VR1 - De Zwaluw VR1.

Klik hier voor de selecties van dit weekend.

« ga terug
Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport