Presentatie foto's en documenten jubileum

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 01 december 2017 09:00 door Willem Bardoel

De commissie rondom het jubileumboek van De Zwaluw nodigt iedereen via deze weg uit om op zaterdag 2 (van 13.00 tot 17.00 uur) en zondag 3 december (11.00 tot 15.00 uur) om een bezoek te brengen aan het manifest van onze voetbalvereniging dat plaatsvindt in de Kleppenburg.

Geruime tijd is deze commissie bezig met het maken van een jubileumboek ter gelegenheid van de 100e verjaardag van onze vereniging. Wij willen u laten kennismaken met foto's en documenten uit het verleden en heden. Waarvan er zullen worden opgenomen in het boek. Van verschillende foto's ontbreken ons nog namen, mogelijk kunt u ons daarbij helpen.

Tevens is er gelegenheid om voor in te schrijven voor het jubileumboek De Stichting Heem en Historie heeft sinds enige tijd de beschikking over een ruimte in de Kleppenburg. Deze is ingericht als Heemkundekamer.

Zij stellen u op hetzelfde tijdstip in de gelegenheid een kijkje te nemen in deze Heemkundekamer. U krijgt dan een indruk wat er allemaal te vinden is en waar de Stichting zich zoal mee bezig houdt.

Tekst: Frans Maassen

Kapsalon Annemarie Spar Boere Aben Reclame Cuijk Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien