Prachtige opbrengst veiling maakt verbouwing kantine mogelijk

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 23 maart 2018 12:00 door Willem Bardoel

Op zaterdag 10 maart vond de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalclub plaats, ten bate van een verbouwing van de kantine. Veel mooie kavels werden geveild. Op de dag van de veiling en zelfs nog tíjdens de veiling werden er nog nieuwe goederen en diensten aangeboden.

In het begin van de avond werd een stappenplan gepresenteerd omtrent de verbouwing van de kantine. Aan iedere van de totaal vier stappen werd een minimaal bedrag verbonden, dat nodig was om dit plan tot uitvoering te brengen. 

Veilingmeesters Peter Coenen en Willem Menting verkochten in een rap tempo, en met humor, de kavels aan de hoogste bieder. De driedaagse voetbalreis naar FC Barcelona was natuurlijk een grote klapper, maar ook ludieke veilingsstukken zoals '24 uur films kijken met Stijn Jansen' en 'Vier uren arbeid door W&W klussenbedrijf' brachten veel geld op. Ook werd er een cheque van 2.500 euro van NH1816 in ontvangst genomen.

Uiteindelijk werd een prachtig bedrag bij elkaar gesprokkeld van 16.195 euro. Dat is ruim voldoende om de verbouwing van de kantine te kunnen gaan uitvoeren. Dit houd in dat onze kantine een nieuw voorportaal krijgt, de bar en de keuken geupgrade worden en er een nieuwe vergaderruimte komt. Doordat zelfs stap 2 werd bereikt, komt daar het weghalen van de archiefruimte en vervangen van ramen en deuren bij.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de schenkers en sponsoren van de kavels en de inzet van met name de veilingscommissie. De club wil hen daar hartelijk voor bedanken.

UPDATE: Goed nieuws. De Zwaluw heeft de definitieve veilingopbrengst bijgesteld. Na herberekening van de verkochte diensten en goederen door de jubileumcommissie is het bedrag met bijna 1.000 euro (!) verhoogd. Zaterdag 10 maart werd in De Kleppenburg bekend gemaakt dat de club 16.195 euro had opgehaald voor de verbouwing van de kantine. Dit bleek uiteindelijk 17.090 euro te zijn.

De onderstaande foto's zijn gemaakt door Jeff Meijs (voetbal-shoot.nl).

Foto's toegevoegd op 11 maart 2018 18:32

« ga terug
Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport