Oproep: Kom naar de club voor de jubileumfoto!

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 20 september 2017 19:45 door Willem Bardoel

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt tijden het jubileumweekend het jubileumboek gepresenteerd. Verschillende vrijwilligers zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit boek. Honderd jaar aan voetbalgeschiedenis moet in kaart worden gebracht. Een flinke klus om alle Oeffeltse voetbalhistorie te verzamelen en te verwerken. 

In zo’n boek kan natuurlijk een groepsfoto van alle (huidige) leden niet ontbreken.  Tijdens het 60-jarig bestaan en het 80-jarig bestaan is er ook jubileumfoto gemaakt, vandaar dat het dit jaar weer hoog tijd is voor een dergelijke foto. Om te zorgen dat de foto tijdig in het boek geplaatst kan worden, wordt deze op tijd genomen.

Op zaterdag 23 september om 16:30 uur wordt deze jubileumfoto gemaakt op ons sportpark. Noteer deze datum en zorg dat je er bent. Jij wilt toch ook op deze foto staan?! 

Na deze foto gaan we met z’n allen kijken hoe Zwaluw 1 het er vanaf gaat brengen tijdens haar eerste competitieduel en sluiten we af in de kantine met een feestavond. 

100 jaar de Zwaluw, erbij zijn is meemaken!

Hieronder de foto van 02-jun-1995:

Hieronder de foto van 10-jun-1978:

« ga terug
Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Kersten Assurantiƫn