Nieuwe sponsors op het shirt van De Zwaluw

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar , Senioren — Gepubliceerd op 19 juni 2018 17:00 door Dominique Pichel

Het vertrouwde logo van Kombi Bouwmaterialen/de Cup BV verdwijnt van het shirt van De Zwaluw. Het Udense bedrijf van vader Wiel en zoon Stan Cuppen stopt na acht jaar als hoofdsponsor van onze vereniging. Sinds 2010 was Kombi op het blauwwitte tricot aanwezig. Tijdens het eeuwfeest nam De Zwaluw op gepaste wijze afscheid van Kombi.

Twee bedrijven nemen de plek van Kombi in. Vanaf volgend seizoen staan namelijk Bouwbedrijf Kerstens en Autoservice VDB op de voorkant van het shirt. Twee firma’s die gehuisvesd zijn in Oeffelt. Zij werden tijdens de jubileumwedstrijd tegen de oud-internationals in het zonnetje gezet.

(Tekst gaat door onder de foto)

Naast deze twee hoofdsponsors is er op het nieuwe shirt van De Zwaluw (na de zomer wordt er niet meer gespeeld in de jubileumshirts) ook ruimte voor ster- en subsponsor. Zo is het logo van Sport 2000 Van Neerven (Boxmeer) als stersponsor op de rug te vinden en staat het embleem van subsponsor Aben Reclame Cuijk op de mouw. Via deze weg verwelkomt De Zwaluw haar nieuwe sponsoren en dankt het Kombi/de Cup voor zijn bijdrage. 

Lijkt het jou ook wat om sponsor van De Zwaluw te worden? Klik dan hier voor meer informatie.

« ga terug
Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Spar Boere Van Neerven Sport Evelien