Kom, bied en koop bij de veiling!

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 28 februari 2018 17:20 door Willem Bardoel

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

Inmiddels staat de teller van de aangeboden goederen en/of diensten op maar liefst 150 kavels. Al onze begunstigers in en buiten Oeffelt, die deze goederen en/of diensten beschikbaar hebben gesteld, willen wij ook langs deze weg hartelijk bedanken.

In de catalogus, welke middels huis-aan-huis in Oeffelt is bezorgd, zijn 137 kavels vermeld,. Nadien zijn er nog 4 kavels aangeboden waardoor de op de website gepubliceerde catalogus qua aantal afwijkt van de catalogus welke in Oeffelt zal worden bezorgd.

Een voetbalvereniging met maar liefst 400 leden moet kunnen beschikken over een eigentijdse kantine met buitenterras. Aan onze kantine zijn de laatste 30 jaar geen noemenswaardige veranderingen meer aangebracht. En dus is het de hoogste tijd voor een grondige renovatie. Voor zo’n renovatie zijn financiële middelen nodig. Door middel van deze goederen- en dienstenveiling willen wij voor deze renovatie geld bij elkaar brengen. 

De cataloguslijst bevat vele mooie, maar ook bijzondere kavels om aan deze veiling een extra accent te kunnen geven ten gunste van onze voetbalvereniging. De Veilingcommissie is erin geslaagd om wederom enkele bijzondere topstukken te kunnen vergaren.

In dit verband kunnen onder andere worden genoemd de kavelnummers 100 (Helikoptervlucht boven Oeffelt en het Land van Cuijk.),107 (één week rijden in een nieuwe Toyota met inachtneming van vermelde condities.), 113 (gesigneerd voetbalshirt van Jesse Lingard, nr. 14 van Manchester United.), 121 (Reis naar Barcelona incl. vlieg -tickets, verblijf in 4 sterrenhotel en bijwonen thuiswedstrijd van FC Barcelona.), en last but not least 139 (Door Twan Poels gesigneerd wielershirt waarmee hij in 1991 de Tour de France heeft gereden.) 

De Veilingcommissie vertrouwt ook nu weer op een grandioze avond.Dus kom, bied en koop tijdens de veilingavond in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” op zaterdag 10 maart aanstaande, aanvang 19.00 uur! Bezichtiging vanaf 18:00 uur.

Bekijk hier de hele lijst met kavels.

Tekst: Fons van Heusden, namens de veilingscommissie

« ga terug
Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie