Kick Off in het teken van jubileum

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 20 september 2017 19:45 door Willem Bardoel

Zoals jullie wellicht allemaal weten bestaat aan het einde van het seizoen onze voetbalclub 100 jaar. Op 7 juni 1918 werd onze vereniging opgericht en dit seizoen gaan we dit jubileum vieren en hoe! 

We starten het seizoen met de niet meer weg te denken Kick Off. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van de Zwaluw 1. Op zaterdagavond 23 september om 18:00 uur staat de Maasderby tegen GVV’57 op het programma. Voor ons vlaggenschip meteen een tegenstander van naam om mee te starten. 

Tijdens deze wedstrijd zal de Zwaluw aantreden in speciale nieuwe tenues van Kombi Bouw/De Cup BV. Niet alleen zullen de nieuwe tenues gepresenteerd worden, alle sponsoren zijn deze dag aanwezig op het sportpark. Zij zullen de wedstrijd gadeslaan in een voor hen gereserveerde vip-tent. De jeugd kan zich vermaken op het luchtkussen. Daarnaast zal een dj er voor zorgen dat het nog lang gezellig is op het sportpark. Even bijkomen kan, want er zal een barbecue aanwezig die de inwendige mens kan voorzien. 

Verenigingsfoto
We beginnen deze middag met het maken van een verenigingsfoto voor het  jubileumboek. Hierbij de oproep aan alle leden om hierbij aanwezig te zijn. De foto wordt om 16:30uur gemaakt, dus zorg dat je er op tijd bent en vereeuwigd wordt. 

Voor de volledigheid het programma van de Kick Of zaterdag 23 september:

16:30 uur Maken Verenigingsfoto voor het Jubileumboek
18:00 uur Wedstrijd De Zwaluw 1 – GVV’57
20:00-21:00 uur Happy-Hour in de kantine
20:00 uur Feestavond met DJ Martijn


Kortom er is genoeg te doen zaterdag 23 september op sportpark de Hogehoek. Kom naar het sportpark en zorg ervoor dat dit een fantastisch begin van een uniek jubileumseizoen wordt.

Houdt voor het volledige programma de website in de gaten. De jubileumcommissie zal deze gedurende het seizoen verder presenteren.. In elk geval wordt het weekend van 7 t/m 10 juni er eentje om nooit te vergeten. 

100 jaar de Zwaluw, erbij zijn is meemaken!

« ga terug
Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Evelien Spar Boere Van Neerven Sport