Jubileumboek naar de drukkerij

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 24 mei 2018 18:55 door Willem Bardoel

Het is zover. Het jubileumboek is gereed en voor druk aangeboden. Op zaterdag 9 juni is er voor genodigden een boekpresentatie, die op ludieke wijze zal worden gepresenteerd. Genodigd zijn degenen die hebben meegewerkt en een plaats in het boek hebben, tevens zijn er verwanten uitgenodigd van overleden leden die in het boek een plaats hebben.

Eén van de criteria in het boek is een selectie van de eeuw. Wij hopen dat alle selectieleden van de eeuw aanwezig zullen zijn, zij weten uiteraard zelf dat ze hiervan deel uitmaken. Wij willen hiervan nog een groepsfoto maken, leuk voor het volgende eeuwboek.

Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom om het bestelde boek af te halen. Ook mensen die nog geen boek gereserveerd hebben kunnen een boek kopen, dit zolang de voorraad strekt. U kunt het boek betalen: door vooraf per bank € 30 over te maken op NL40 RABO 0138300577 onder vermelding van Naam + Zwaluwboek. U mag ook gelijktijdig het boek betalen via PIN of contant.

Hopelijk tot zaterdag 9 Juni.

Tekst: Frans Maassen

Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Van Neerven Sport Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Spar Boere